Life

Jador și-a cunoscut tatăl abia în urmă cu șase ani. Declarațiile neașteptate ale artistului despre familie

Jador a făcut destăinuiri neștiute despre trecutul și familia lui. Artistul spune că și-a cunoscut tatăl abia în urmă cu șase ani, atunci când bărbatul s-a întors acasă din străinătate. 
04.01.2022 | 23:02
Jador sia cunoscut tatal abia in urma cu sase ani Declaratiile neasteptate ale artistului despre familie
Jador, dezvăluiri neașteptate despre familia sa. Sursă foto: A1.ro
ADVERTISEMENT

Jador a dovedit că este și artist și un bun sportiv, în competiția ”Survivor”, iar acum a arătat tuturor că este și un bărbat gospodar, dar și unul care-și pune familia pe primul loc.

Artistul a spus ”da” provocării lansate de Nea Marin și împreună cu Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden, în cadrul emisiunii ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, a organizat un târg tradițional în Maramureș.

ADVERTISEMENT

Jador, declarații neștiute despre familia și copilăria sa

Eveniment care se desfășoară, conform tradiției emisiunii, doar pe efortul depus de vedetele noastre în gospodăriile localnicilor, în schimbul altor servicii. Astfel că, ajuns în curtea unui potcovar din Botiza, Jador s-a reîntors în timp și a retrăit perioada copilăriei sale.

Vizibil emoționant, după ce Nea Marin l-a lăudat, manelistul a ținut să precizeze că încă de la vârsta de 14 ani a luat rolul de ”bărbatul casei” în serios. Și asta pentru că, mai având patru frați, tatăl său a fost nevoit ca o mare parte din viață să o stea peste hotare pentru a le face traiul mai ușor.

ADVERTISEMENT

”Tata toată viața lui a fost plecat. Toată viața lui a fost plecat la muncă. Avea 5 copii, la 17 ani m-a făcut pe mine, iar după a plecat la muncă în străinătate, la sârbi, la germani, la italieni.

A fost greu, eu am rămas bărbatul cât a fost tata plecat, până am făcut 14 ani. El avea pretenții mari de la mine. Dacă nu salutam lumea pe stradă, mă rupea cu bătaia. Noi o terorizam pe mama, iar când venea tata acasă luam bătaie toți”, a spus Jador, conform a1.ro.

ADVERTISEMENT

”Eu îl cunosc pe tatăl meu de 6 ani”

Lipsa tatălui din sânul familiei a fost una îndelungată, astfel că abia în urmă cu șase ani Jador spune că și-a cunoscut cu adevărat părintele.

Atunci bărbatul a adunat destui bani încât să termine casa familiei de construit și să își poată pune pe picioare o afacere care să-l ajute să își întrețină familia fără a mai fi nevoit să părăsească țara.

ADVERTISEMENT

”S-a întors acasă în urmă cu 6 ani, a terminat casa și și-a făcut un business al lui. Eu atunci l-am cunoscut cu adevărat pe tata. Eu îl cunosc pe tatăl meu de 6 ani, nu-l știu de mic, i-a mai povestit Jador lui Nea Marin.

Jador i-a făcut cadou o mașină tatălui său

Drept mulțumire pentru anii pe care i-a petrecut printre străini din dorința ca cei cinci copii ai săi să aibă parte de o educație aleasă și de un trai mai bun, la sfârșitul lui 2021, Jador și-a surprins tatăl cu un cadou la care visa de foarte mult timp.

Artistul, pentru că acum banii nu mai sunt o problemă pentru el, deși a cunoscut și sărăcia, i-a oferit părintelui o mașină, în speranța că așa va fi iertat pentru tatuajul pe care și l-a făcut, în ciuda sfaturilor primite de la familie, și pe care acum îl regretă.

”Părinții sunt cei mai importanți. Pentru că am făcut o greșeală… Trebuie să mi-o răscumpăr. Pentru tata, un BMW X3. I-am luat cadoul ăsta. Și-a dorit foarte mult o mașină. I-am luat-o”, a spus Jador într-un vlog de pe YouTube.

 

ADVERTISEMENT
Tags: