Life

Jador, desființat de George Pian: „Te trimit înapoi de unde ai venit” – Video

10.08.2020 | 17:25
Jador desfiintat de George Pian Te trimit inapoi de unde ai venit  Video
ADVERTISEMENT

Jador a fost desființat de verișorul lui Emi Pian, George. Acesta s-a legat de succesul pe care băcăuanul îl are în muzică, după ce s-a făcut remarcat în reality-show-ul Puterea dragostei de la Kanal D.

Jador, luat la bani mărunți de George Pian

George a spus despre Ionuț Dumitrache că nu merită să fie primul în topurile de pe Youtube și că Dani Mocanu, probabil prietenul său, îi dă clasă ori că de multe ori îl lasă să fie pe primul loc.

ADVERTISEMENT

„Fac și eu video ăsta în special pentru… ăsta de Jador. A venit el de la Bacău să fie și el locul 1 în trending pe Youtube că a scos melodiile alea și a început să plângă: ”Aoleu Simina, te-a … Alex”. Tu un… , ai venit de la Bacău să fii locul 1 în trending….”, și-a început atacul George Pian.

„Da mă, ai dreptate, ai avut locul 1 în trending 2-3 luni cât a vrut Dani Mocanu. Păi ăla e regele hiturilor, ești nebun? Păi cine ești tu mă, că ai cântat pe la tine pe la Bacău când mai murea câinele sau pisica unuia. Tu n-ai un pic de simț de rușine? A venit Dani Mocanu acum și a luat înapoi locul 1.

ADVERTISEMENT

„Vezi că pe data de 20 îmi fată pisica”

De ce? Pentru că el e numărul 1. Omul, nu că a obosit, s-a plictisit să fie locul 1 și a zis și el cum e să fii locul 2 și 3 și omul s-a supărat acum că te-a văzut că ești pe… și îi era să nu faci vreun infarct, să mori de atâta faimă”, a continuat George.

„Pentru că ăsta e el, Dani Mocanu, omul e Regele! Pe lângă faptul că e al nostru, e fratele meu, dă-i Cezarului ce-i al Cezarului! Nu ție! Că tu ești un prost, ești nebun?”, a adăugat verișorul defunctului Emi Pian.

ADVERTISEMENT

„Apropo, vezi că pe data de 20 îmi fată pisica, dacă nu ești prezent, unde te prind, dacă nu te bat. Atât îți spun. Și tu, Desanto, vezi cum stai, că pe tine te trimit înapoi de unde ai venit. Gata cu locul 1, că nu-l meritați! Locul 2, locul 3, luați-le, că nu avem nevoie, dar locul 1, se știe, ăla e rezervat pentru încă 10 vieți de acum încolo, pentru Dani Mocanu. V-am pupat și terminați cu fițele”, a mai spus în vlogul său de pe Youtube.