Life

Jador, dezmăț înainte de plecarea la Survivor România. Unde îl pot vedea mai devreme telespectatorii

29.12.2020 | 08:45
Jador dezmat inainte de plecarea la Survivor Romania Unde il pot vedea mai devreme telespectatorii
ADVERTISEMENT

Jador are toți ochii ațintiți asupra sa de când s-a confirmat că va fi concurent la Survivor România, așa cum FANATIK a anunțat înainte de confirmarea oficială făcută de Kanal D.

Carismaticul manelist s-a distrat cât a putut înainte să își facă bagajele pentru viața grea ce îl așteaptă în Republica Dominicană, unde va trebui să se zbată chiar și pentru o lingură de orez sau o saltea confortabilă pe care să doarmă noaptea.

ADVERTISEMENT

Cântărețul poate fi văzut de telespectatori în starea lui pură, cântând, dansând, petrecând alături de o serie de alte vedete cunoscute în noaptea de Revelion la Kanal D.

Jador, sufletul petrecerii la Revelionul Kanal D

Emisiunea specială prezentată de Bursucu a fost înregistrată în urmă cu câteva săptămâni și va fi difuzată pe 31 decembrie, iar unul dintre invitații de aur a fost Jador, care a dat tot ce a avut mai bun din el de dragul audienței.

ADVERTISEMENT

De la petrecerea din platoul „Roata norocului” organizată de Kanal D pentru telespectatori nu a lipsit Ioana Filimon, cea cu care Jador a filmat videoclipul „Carola”.

Ipostaze incendiare alături de Ioana Filimon înainte de a pleca la Survivor România

Manelistul se apropie periculos de mult de tânăra manechină, cunoscută în urma participării la Ferma vedetelor de la PRO TV, iar aceasta pare extrem de încântată de tatonările cu băcăuanul care a cucerit o țară întreagă cu muzica sa.

ADVERTISEMENT

Din clipul de promovare al show-ului care va fi difuzat în noaptea dintre 2020 și 2021 reiese că Jador poate fi sufletul petrecerii și probabil că e ultima oară când telespectatorii îl vor vedea în ipostaza aceasta pentru că viața i se va schimba total în reality-show-ul considerat drept cel mai dur din tot ce s-a realizat până acum.

Fostul concurent de la Puterea dragostei se va lupta pentru titlul de supraviețuitor pe plaja și în jungla din Dominicană împreună cu alți faimoși precum Costi Ioniță, prietenul său Culiță Sterp, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Simona Hapciuc, Cătălin Moroșanu sau Roxana Nemeș, printre alții.

ADVERTISEMENT