ADVERTISEMENT
Life

Jador, dezvăluiri de senzație din culisele Survivor România: ”Unei concurente îi plăcea de mine”

Autor: Alexa Serdan | 27.04.2021 | 07:51
Jador, dezvăluiri de senzație din culisele Survivor România: ”Unei concurente îi plăcea de mine”
Jador, dezvăluiri de senzație din culisele Survivor România: ”Unei concurente îi plăcea de mine”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Jador a făcut dezvăluiri de senzație din culisele Survivor România, la scurt timp după ce a fost eliminat din competiție. Manelistul susține că o concurentă din Republica Dominicană îl plăcea foarte mult. 

ADVERTISEMENT

Cântărețul susține că i s-au aprins călcâiele după una dintre Războinice, care la început avea la rândul ei sentimente pentru Faimos. Din păcate, între cei doi participanți nu a început nicio poveste amoroasă pentru că au intervenit alte persoane din jur.

Fostul concurent de la Kanal D a dezvăluit că este vorba de Roxana Ghiță, care s-a îndrăgostit de el, însă ulterior și-a îndreptat atenția către Andrei. Tânăra a fost eliminată la sfârșitul lunii februarie, dar asta nu înseamnă că Jador a dat-o uitării.

Jador, mărturie sinceră despre Survivor România. De ce concurentă s-a simțit atras

„Nu am fost lipsit de respect cu fetele. Am mai făcut glumițe cu fetele, dar cu limită, să nu le deranjez, în funcție de cum era caracterul. Roxanei Ghiță cred că îi plăcea de mine, până să intervină alții, știu că a avut treabă cu Andrei.

ADVERTISEMENT

A glumit, a glumit, dar când s-a întors înapoi… Acolo era fiartă!”, a declarat Jador de la Survivor România în emisiunea „Ștafeta mixtă”.

Cântărețul de muzică de petrecere nu s-a oprit aici cu destăinuirile. Faimosul a ținut să mai adauge că Roxana Ghiță nu a fost singura concurentă de la Survivor România care l-a plăcut la un moment dat, fiind vorba tot de o fată din tabăra adversă.

Manelistul a mărturisit că Georgiana Lupu l-a plăcut foarte mult, însă nu numai pe el, ci și pe Culiță Sterp. Se pare că fostul soț al lui Carmen de la Sălciua era apreciat pentru faptul că este înalt, frumos, cuminte și așezat la casa lui, știind că are iubită acasă.

ADVERTISEMENT

Pe de cealaltă parte, fosta concurentă de la iUmor a apreciat la vedetă faptul că este golan, lucru pe care nu l-a ascuns față de Jador În plus, artistul susține că i-au atras atenția și alte fete, printre care se numără Marilena sau Irisha, intrată recent în competiție.

„Georgianei îi plăcea de mine și de Culiță. A zis că îi place de Culiță că e înalt și frumos și de mine a zis că îi plăcea că am suflet bun. Dar eu eram urât gen, dar Culiță era frumos. De mine nu îi plăcea că eram golan.

ADVERTISEMENT

Culiță e cuminte, că are nevastă acasă. Dar se mai uită și el, îi plac și lui fetele. Dar e cuminte, e familist. Sufletul contează, dar ne mai uităm și la bombeuri. 

M-am uitat și la bombeuri. La Irisha m-am uitat, la Marilena și la Roxana Ghiță. Dar nu mi-a plăcut niciuna în mod special. Când ți-e foame, mănânci ce ai”, a completat Jador.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!