Life

Jador, dificil când e vorba de fete de oraș: ”Nu ești genul meu de femeie”

Manelistul Jador susține că este de-a dreptul dificil în a-și alege o femeie alături de care să aibă o relație amoroasă, iar fetele de oraș nu ar fi genul lui.
07.08.2022 | 16:47
Jador dificil cand e vorba de fete de oras Nu esti genul meu de femeie
Jador a dezvăluit că fetele de oraș îl asaltează cu propuneri pe care el le-ar refuza / Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador, manelistul al cărui nume real este Remus Ionuț Dumitrache, pare să fie greu de convins să aibă relații cu domnișoare care nu pun neapărat preț pe prea multe sentimente. Doar că, pare-se, exact asta nu caută cântărețul…

Jador nu vrea fete de oraș. El caută ”genul cuminte” de femeie

Jador a postat pe conturile sale de socializare o presupusă discuție pe care ar fi avut- cu o domnișoară care părea dispusă să facă aproape orice pentru a-l impresiona pe manelist.

ADVERTISEMENT

Doar că ferm, manelistul care a înțeles ce și-ar dori domnișoara cu pricina a avut grijă să o refuze. Întâi, cu o replică elegantă. ”Sunt mai sentimentalist”, a spus Jador, referindu-se probabil la faptul cu pune mare preț pe sentimente nu doar pe momentele în care fizicul primează.

Doar că tânăra (probabil) fata de oraș a insistat. ”Eu zic să ne vedem noi doi altădată”, spunea respectiva, părând sigură că manelistul nu va rezista farmecelor ei când se vor vedea față în față și se vor privi în ochi. Doar că Jador, nu și nu.

ADVERTISEMENT

”Nu, ești o fată mișto, dar nu ești genul meu de femeie”, i-a explicat manelistul, refuzul lui fiind primit cu un semn: ”Am înțeles, te pup, o seară frumoasă”. Doar că, așa ”sentimentalist” cum e Jador, a făcut totuși publică conversația privată, chiar dacă nu a anunțat și cine se află la celălalt capăt al firului. Și a făcut-o cât se poate de ironic.

”E greu cu mine fetili di oraș”, a notat Jador, sugerând că el își dorește doar fete cuminți, devreme acasă și, probabil, gospodine desăvârșite care să nici nu îi iasă din cuvânt. Pe de altă parte, discuția cu pricina a fost, totuși, făcută public și pentru a transmite un mesaj. Vreunei fete cuminți, dar mai geloase?

ADVERTISEMENT

Jador, viață sentimentală complicată

De-a lungul ultimilor ani, Jador părea să aibă o viață cât se poate de complicată cel puțin sentimental. Iar asta pentru că, în ciuda evidentului succes pe care îl are în rândul domnișoarelor, manelistul a cam evitat să se afișeze cu fete.

Iar pe lângă cele câteva cuceriri pe care manelistul le-a făcut în casa Puterea Dragostei, mai mult sau mai puțin reale, Jador pare să fi avut, ani la rândul, ochi pentru o singură domnișoara: Georgiana Elisei. Cu toate acestea, statutul relației lor este, acum cel puțin, incert.

ADVERTISEMENT

De altfel, acum o lună, despre Jador se spunea că s-ar iubi cu o altă domnișoară, Alexandra, o tânără care are un succes uriaș pe TikTok și care locuiește în Spania. De altfel, manelistul și respectiva s-au și afișat, pe rețelele de socializare, împreună.

Jador
Jador a făcut publică discuția pe care a avut-o cu o fată de oraș / Foto: Instagram

Totuși, mai recunoștea Jador pe la televizor, nu a uitat-o pe Georgiana și, din când în când, i mai trimite acesteia mesaje, parcă pentru a-i sugera că o mai iubește și că, până la urmă, s-ar mai întoarce și pe la ea.

Jador, în scandal cu DeSanto pentru 100.000 de euro

Jador a fost în mijlocul unui scandal uriaș cu Ovidiu DeSanto după ce acesta din urmă i-a cerut manelistului să renunțe la numele de scenă pe care îl folosește în cazul în care nu îi achită 100.000 de euro. Și, pentru că banii cu pricina nu au ajuns, ncă, în conturile indicate, DeSanto, i-a trimis o somație care să îi interzică să mai folosească numele de Jador, motiv pentru care manelistul l-a dat în judecată.

În tot acest timp, Jador își vede însă de afaceri. Iar manelistul este, cu siguranță, cel puțin la fel de pricepult la a face bani pe cât e la cântat. Mai exact, Jador a declarat o cifră de afaceri cumulată de aproape un milion de lei, adică undeva în jurul a 200.000 de euro, iar profitul, conform datelor obținute de FANATIK, este în jurul a peste 166.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: