Life

Jador, distrus de artiști după derapajul grosolan la adresa spectatorilor: ”În momentul în care bei exprimi ce eşti tu”

Jador a fost apostrofat de Roxana Dobrițoiu, nepoata lui Adi de la Vâlcea, după ce a jignit un spectator la un concert pe care l-a susținut în afara Bucureștiului
16.05.2023 | 18:28
Jador distrus de artisti dupa derapajul grosolan la adresa spectatorilor In momentul in care bei exprimi ce esti tu
Nepoata lui Adi de la Vâlcea îl apostrofează pe Jador dupa ce acesta a jignit un spectator
ADVERTISEMENT

Jador a surprins pe toată lumea după ce a jignit un spectator la concertul său! Cântărețul de muzică de petrecere a avut o reacție necontrolată și s-a oprit din cântat pentru a jigni un tânăr. Tot mai multe reacții au apărut în mediul online, iar mulți artiști l-au taxat pentru comportamentul neadecvat.

Jador, pus la punct de nepoata lui Adi de la Vâlcea pentru ieșirea necontrolată

Incidentul în care Jador și-a jignit publicul a avut loc în timpul unui concert din țară. La un moment dat, deranjat de un spectator, manelistul s-a oprit din cântat. A început apoi să-l jignească pe bărbat, numindu-l „handicapat”.

ADVERTISEMENT

Filmarea a circulat în mediul online, iar colegii de breaslă ai manelistului au avut ceva de spus. Printre aceștia se numără și Roxana Dobrițoiu care este de părere că Jador a exagerat.

„Mi s-a părut un pic deplasat cum s-a comportat cu publicul. Indiferent de situaţie, un artist nu ar trebui să facă aşa. Poate o fi fost într-un moment de euforie. În momentul în care faci un gest trebuie să ţi-l asumi” , a spus Roxana Dobrițoiu, în xclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nepoata lui Adi de la Vâlcea: „Când bei exprimi cine ești cu adevărat”

Roxana Dobrițoiu este de părere că artiștii nu ar trebui să se lase afectați de oamenii din public. Cântăreața susține că Jador a procedat greșit, lăsându-se afectat de vorbele spectatorului.

„În momentul în care bei exprimi ce eşti tu cu adevărat. Chiar dacă te deranjează cineva din public, nu mi se pare normal să îi spui aşa. A spus că a venit de la Bucureşti ca să-l distreze pe el.

ADVERTISEMENT

Nu a venit pentru asta, a venit să distreze pe toată lumea. În afara faptului că a venit pentru onorariu, a venit pentru a face spectacol. Nu ar fi trebuit să lase un om să strice atmosfera unui întreg club, chiar dacă i s-a părut lui că s-a uitat urât.

Mie mi se întâmplă frecvent să se uite oamenii urât la mine. Ce ar însemna, să-i cert la microfon? Nu ai cum să cerţi omul din public, îl faci să te placă. Sau, în caz extrem, nu-l bagi în seamă”, a mai spus nepoata lui Adi de la Vâlcea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Roxana Dobriţoiu despre Jador : „Artiștii trebuie să aibă disciplină și conștiință”

Cântăreața de muzică de petrecere susține că și ea a trecut prin momente mai puțin plăcute la concerte. Roxana Dobrițoiu a avut parte de persoane care nu o plăceau, însă a știut să gestioneze lucrurile.

„Cred că tuturor celor care cântă live de mult timp la evenimente este imposibil să nu li se fi întâmplat.  Suntem oameni şi este normal să cedăm la un moment dat. Depinde şi cum gestionezi acest lucru.

Dacă tu, ca artist, eşti răguşit şi mai faci altele, bei, nu dormi, asta agravează şi mai mult. Trebuie ca artist să ai disciplină, să ai o conştiinţă foarte mare. Atunci când eşti obosit trebuie să te odihneşti, să renunţi la alcool şi să te concentrezi pe cântare.

Și mie mi se întâmplă foarte des să se uite doamne şi domnişoare urât la mine şi până la sfârşitul programului le fac să fim prietene, să le placă de mine. Nu este nevoie să tragi omul de mânecă, să-i atragi atenţia că-l distrezi.

Îi arăţi prin fapte. Oamenii îşi doresc să ne vadă, să ne audă cântând şi rămân dezamăgiţi să ai o astfel de atitudine. Un artist trebuie să fie prietenos şi pe placul oamenilor, de asta este plătit “ a mai spus Roxana Dobrițoiu.

 

ADVERTISEMENT