Life

Jador face afaceri de zeci de mii de euro cu un politician. Despre cine este vorba

20.09.2020 | 21:57
Jador face afaceri de zeci de mii de euro cu un politician Despre cine este vorba
ADVERTISEMENT

Jador a făcut o afacere de zeci de mii de euro cu un politician, candidat la primăria comunei Stefănești de Jos, din județul Ilfov. Este vorba despre un teren pe care solistul l-a achiziționat în vederea construirii unei case în respectiva localitate.

Fiind întrebat, în timpul conversației telefonice cu angajata notariatului, numele persoanei care i-a vândut terenul, Jador a fost cât pe ce să facă o gafă de zile mari după ce, involuntar, risca să-l în pericol pe politician, pronunțându-i numele.

ADVERTISEMENT

Deși nimic nu pare a fi ilegal, se pare că ceva este suspect, din moment ce niciunul dintre cei care se luptă pentru biroul de primar nu apare drept un deținător de terenuri în comuna Ștefănești de Jos.

Jador, afaceri cu un candidat la primăria comunei Ștefănești

Interpretul de manele intenționează să își construiască o casă în Stefănești de Jos, unde va fi vecin cu Adrian Minune. Se pare că cel care i-a vândut acestuia terenul de zeci de mii de euro este chiar unul dintre candidații la primăria localității din județul Ilfov.

ADVERTISEMENT
Jador
Jador, afaceri de zeci de mii de euro cu un politician. Ce legătură este între manelist și un candidat la alegerile locale. Sursa foto: Instagram.

Afacerea dintre solistul de manele și candidatul la primărie a reieșit din convorbirea lui Jador cu o angajată a notariatului. Acesta a sunat la cabinetul notarial la care s-a perfectat tranzacția, pentru a cere detalii în legătură cu emiterea intabulării.

Jador i-a oferit femeii mai multe informații referitoare la terenul cumpărat, inclusiv informații referitoare la vânzător, menționând că acesta vrea să devină primar. Conștient de gafa comisă, artistul s-a oprit la timp, iar numele afaceristului nu an fost divulgat.

ADVERTISEMENT

Se pare că niciun candidat la alegerile locale din Ștefănești de Jos nu apare în declarația de avere că ar fi proprietar de terenuri, iar acest aspect ar putea să îi cauzeze probleme politicianului. Întreaga discuție a fost înregistrată și transmisă în cadrul emisiunii ce îl are în prim-plan pe celebrul manelist.

Angajată: Birou Notarial, bună ziua.

Jador: Sărut mâna, Dumitrache Remus mă numesc, am fost acum vreo lună la dumneavoastră, am semnat niște acte cu un pământ și nu mi-a venit intabularea. Puteți să-mi spuneți de ce?

Angajată: Sigur nu v-a venit sau atunci nu venise pentru că ați sunat prea devreme sau ceva?

Jador: A trecut o lună de zile deja, aproximativ…

Angajată: Trebuie să mă uit și eu pe mapă… În ce localitate, vă rog?

Jador: Din Ștefănești de Jos, dar cred că mă știi… Ești din birou, de acolo, de la notar?

Angajată: Da, dar nu mai țin mine, dacă am discutat cu dumneavoastră, pentru că discut cu foarte mulți clienți. Imediat mă uit, da?

Jador: Am înțeles că băiatul care mi-a vândut terenul a fost colegul dumneavoastră sau ceva de genul ăsta, sau… nu știu dacă vorbesc cu ”tine”.

Angajată: Ăăăăă…. spuneți-mi numele, că nu…

Jador: Nu știu, știu că vrea să fie primar la Ștefănești….

Angajată: Imediat!…

Jador: Nu mai contează, dacă a venit intabularea, e bine.

 

Tags: