Life

Jador și Georgiana Elisei s-au despărțit din nou? Cântărețul a fost surprins alături de o altă tânără

Jador și Georgiana Elisei au anunțat în urmă cu puțină vreme că au revenit la gânduri mai bune, doar că acum pare că au ajuns din nou pe drumuri separate.
02.02.2022 | 11:35
Jador si Georgiana Elisei sau despartit din nou Cantaretul a fost surprins alaturi de o alta tanara
ADVERTISEMENT

Fostul Faimos de la Survivor România 2021 a fost observat alături de o altă domnișoară. Cei doi au fost văzuți în centrul orașului Brașov, în Piața Sfatului.

Cântărețul de muzică de petrecere și femeia misterioasă par că se cunosc de o perioadă destul de lungă, dovadă că se simt bine unul cu celălalt.

ADVERTISEMENT

Acum rămâne întrebarea dacă Jador și Georgiana Elisei s-au despărțit din nou, artistul mărturisind recent că este pregătit să se așeze la casa lui.

Jador și Georgiana Elisei, din nou pe drumuri separate. Cu cine a apărut artistul la braț

Potrivit kanald.ro, Jador și tânăra misterioasă s-au comportat ca un adevărat cuplu. Cei doi au fost de nedespărțit și foarte apropiați unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

Domnișoara face deja parte din cercul de prieteni ai artistului de muzică de petrecere, ceea ce nu exclude faptul că ar putea avea o relație de dragoste.

Cântărețul nu a făcut nicio declarație oficială despre separarea de Georgiana Elisei, femeia pentru care are numai cuvinte de laudă și cu care se vede căsătorit.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România o știe pe frumoasa șatenă din perioada studenției, din vremurile în care nu era celebru și lucra ca și casier la un magazin.

„Ce pot să vă spun este că: Da! Sunt cu ea! Noi nu suntem copii. Avem 27 de ani. Nu mi-a pus capac. Mă cunoaște foarte bine. Este femeia care te completează.

ADVERTISEMENT

Este singura în care am încredere! Eu sunt fericit oricum, dar, da! Contribuie la echilibrul meu emoțional!”, spunea Jador în urmă cu câteva zile, mai arată sursa menționată mai devreme.

Jador și Georgiana Elisei, despărțiri pe bandă rulantă

Jador și Georgiana Elisei nu vorbesc foarte des despre povestea lor de dragoste, fanii știind în schimb de fiecare dată când cei doi au pus capăt relației amoroase.

Artistul și șatena s-au despărțit de nenumărate ori, cântărețul mărturisind că de cele mai multe ori gelozia a fost motivul principal.

„Ne-am cunoscut din facultate. Are calități frumoase. Nu-i place să iasă pe la televizor, o femeie mișto, chiar e foarte mișto.  Este o fată superbă, este cea mai tare fată pe care am cunoscut-o eu. 

Nu mă refer fizic, dar e foarte mișto, este o femeie care se respectă, este o femeie care dacă vorbești cu ea, îți dai seama că e iubita lui Jador”, spunea cântărețul în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT