Life

Jador, imagini interzise cu Berna. Philip, înnebunit din cauza geloziei. „Mi-a trimis mesaj, m-a înjurat”

Jador, imagini interzise cu Berna la filmările unui videoclip. Philip, fostul iubit al blondinei de la ”Puterea dragostei” a a înjurat-o pe aceasta. În timp ce se afla acolo, el i-a trimis blondei un mesaj urât.
28.05.2022 | 13:57
Jador imagini interzise cu Berna Philip innebunit din cauza geloziei Mia trimis mesaj ma injurat
Jador și Berna, imagini interzise. Sursa foto: captură YouTube.
ADVERTISEMENT

Berna, blonda de la ”Puterea dragostei” și-a făcut apariția la filmările videoclipului lui Jador. Vedeta și-a făcut apariția într-o costumație de infarct. Imaginile incendiare l-au făcut gelos pe iubitul Bernei. Aceasta susține că fostul ei iubit i-a trimis un mesaj foarte urât, în timp ce se afla acolo.

Jador, imagini interzise cu Berna. Philip, înnebunit de gelozie

Jador și Berna au făcut senzație la filmările videoclipului artistului. Blondina de la emisiunea ”Puterea dragostei” de la postul Kanal D, și-a etalat formele de invidiat într-o ținută specială. Ea a stârnit imaginația bărbaților cu vestimentația ei sexy, transparentă.

ADVERTISEMENT

Bomba sexy Berna a făcut efectiv ravagii în costumul de plasă negru, negru, cu care a venit la filmări. Pe dedesubt, blonda a avut doar un sutien și o pereche de bikini. Venirea ei la filmările videoclipului lui Jador l-a înfuriat peste măsură pe fostul ei iubit, Philip. Acesta i-a trimis un mesaj blondinei un mesaj urât, în timp ce ea era acolo cu Bogdan Mocanu și Jador.

Philip, gelos că Berna a acceptat propunerea de a participa la videoclipul lui Jador

Philip, gelos că Berna a acceptat propunerea de a participa la videoclipul lui Jador. Acesta a reacționat imediat ce a aflat că blonda a venit acolo în costumația aceea atât de sexy.

ADVERTISEMENT

“Nu înțeleg de ce face acest lucru, m-a și înjurat foarte urât. Știu că nu a fost din inimă. Este gelos. Nu ne-am împăcat, suntem prieteni. Nu mai sunt sentimente la mijloc”, a declarat blonda de la ”Puterea dragostei”.

Berna este îndrăgostită de altcineva

Berna a declarat că este despărțită de Philip, și spune că este îndrăgostită, însă nu vrea să dezvăluie mai multe amănunte deocamdată despre noul bărbat din viața ei. Mai mult, focoasa blondă a încercat să facă și o glumă pe seama faptului că ar fi gravidă. Ea a spus că este însărcinată și că nu vrea să i se vadă burtica. În plus, Berna a ținut să explice pentru ce motiv și-a făcut apariția la filmările clipului lui Jador.

ADVERTISEMENT

”Am acceptat să vin la videoclip pentru că a venit și Bianca. Este și o fată care mă deranjează aici. Nu știu ce face această fată, dar eu când mă despart de un băiat, ea sare. Mai devreme, m-am luat de ea. Și cu persoana aceea a avut treaba.

El nu era din showbiz. Îi plac foștii mei. O să mă calmez, dar mi se pare foarte urât. Ai ceva personal cu mine, înseamnă. Nici nu e mai frumoasa decât mine. Ea ar fi trebuit să fie respectuoasă. Este vorba de mine, de respectul fata de mine,” a recunoscut Berna pentru canalul de youtube wownews.

ADVERTISEMENT

Jador a făcut accident cu mașina

Cântărețul de muzică de petrecere, pe numele său din buletin Remus Ionuț Dumitrache, a fost implicat într-un accident rutier în luna aprilie 2022. Fostul concurent din Republica Dominicană și de la Puterea Dragostei și-a lovit serios bolidul. Jador le-a povestit fanilor că nici nu a ieșit bine cu mașina lui nouă, că a și fost lovit. Automobilul a fost lovit atât în spate, cât și în față unde s-a șters destul de mult din culoare, iar partea laterală de la șofer a fost zgâriată. Cântărețul a încercat să se amuze pe seama situației din trafic, dar nu a dat prea multe informații despre modul în care s-a produs incidentul.

ADVERTISEMENT
Tags: