ADVERTISEMENT
Life

Jador, implicat într-un accident auto. Bentley-ul de zeci de mii de euro a fost avariat

Autor: Ionuţ Cataramă | 17.11.2020 | 12:02
Jador, implicat într-un accident auto. Bentley-ul de zeci de mii de euro a fost avariat
Jador s-a trezit cu mașina vandalizată. Cine i-a pus gând rău artistului: "Vă distrug!". Sursa foto: Instagram

Jador a avut parte de momente tensionate, după ce s-a trezit cu mașina lovită în parcare. Cântărețul are un Bentley de zeci de mii de euro care a fost și vandalizat în urmă cu câteva zile. 

ADVERTISEMENT

Artistul nu era de față în momentul în care accidentul auto a avut loc. Un șofer a lovit autoturismul de lux al lui Jador, lăsându-l fără numerele mașinii. Vinovatul a fost găsit parcat chiar lângă Bentley-ul cântărețului, autoturism mult mai avariat decât bolidul lui Jador.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut un live pe Instagram cu întâmplarea și a arătat cât de lovită este mașina sa, dar și a celui care a intrat frontal în autoturism.

„Vedeți, mă, ce noroc am eu? Iar a intrat cineva în mine. Ia uitați-vă ce noroc am eu, abia am luat-o de două săptămâni”, a spus Jador pe Insta Story.

ADVERTISEMENT
Jador s-a trezit cu mașina lovită în parcare
Jador s-a trezit cu mașina lovită în parcare

Jador a avut mașina vandalizată

Cântărețul a avut parte de o glumă proastă din partea prietenilor săi, care i-au vandalizat autoturismul de lux, în urmă cu câteva săptămâni.

”Aoleu, voi nu vă dați seama că vă distrug! Eram sigur că faceți voi ceva prost, o să vă iau toate gagicile, vă trimit poze cu ele. Ce glume proaste aveți!

Mi-ați pus și ouă. Aveți bani să faceți de astea, Doamne?! Mă duc și vă devastez casa. Acum să mergeți la sala pe jos, sunteți pietoni”, a spus Jador în timp își stropea prietenii cu apă.

ADVERTISEMENT

Celebru după participarea la Puterea Dragostei

Jador este un personaj cheie în emisiunea de la Kanal D, unde a făcut un cuplu intens discutat cu Ella. După ce a ieșit din casa Puterea Dragostei, el a lansat mai multe melodii de succes și a colaborat cu mai mulți artiști cunoscuți din România. Cele mai cunoscute piese sunt lansate cu Alex Velea și Costi Ioniță.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!