Life

Jador, în cea mai provocatoare ipostază. Imaginea care le va înnebuni pe femei: „Cum să te trezești așa, cum?” – Foto

26.08.2020 | 12:37
Jador in cea mai provocatoare ipostaza Imaginea care le va innebuni pe femei Cum sa te trezesti asa cum  Foto
ADVERTISEMENT

Jador e extrem de activ pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Într-un Instastory recent, cântărețul s-a filmat la bustul gol, înnebunindu-și fanele.

Jador, la bustul gol pe Instagram

Manelistul băcăuan a petrecut momente frumoase alături la mare, acesta având programat un spectacol la Eforie Nord.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Puterea dragostei s-a filmat imediat ce s-a trezit din pat, extrem de fericit de priveliștea de la geam: marea, în toată splendoarea ei.

„Cum să te trezești așa, cum?”, spune Jador pe unul din filmulețele de la Eforie, în timp ce le arată fanilor plaja.

ADVERTISEMENT

Artistul nu a fost la mare doar pentru concertul din Eforie. După cum a arătat pe Instagram, Remus Ionuț Dumitrache a început filmările pentru propriul său reality-show, care va debuta cel mai probabil din toamnă la Antena Stars, postul cu care a semnat.

Reality-show, concert la mare și un nou videoclip: manelistul e de neoprit

Jador a fost urmărit în permanență de camerele de luat vederi, căci în respectiva producție el va prezenta tot ceea ce face în viața de zi cu zi, de dimineața până seara, fanii având astfel posibilitatea să îl cunoască mai bine și să îl vadă pe artist în toate ipostazele, așa cum este el în realitate, dincolo de scenă.

ADVERTISEMENT

Pe lângă imaginile de la filmările pentru reality-show, băcăuanul a pus și câteva secvențe din concertul pe l-a susținut la Teatrul de Vară din Eforie Nord, unde s-au strâns o mulțime de oameni.

Pe lângă toate acestea, cântărețul a scos azi videoclipul la o nouă melodie, „Șefa”, cu care vrea să dea gata din nou topurile de pe Youtube, după deja succesele înregistrate cu piesele „Dau moda” și „Jale”.

ADVERTISEMENT

Pentru noua compoziție muzicală, Jador nu a mai colaborat cu nimeni, aceasta fiind prima piesă după ceva vreme în care cântă doar el.

jador
Jador și-a arătat pătrățelele pe Instagram
ADVERTISEMENT
Tags: