ADVERTISEMENT
Life

Jador, în ipostaze fierbinți cu Ioana Filimon: „M-am însurat!” – Foto

Autor: Dan Suta | 10.09.2020 | 11:06
Jador, în ipostaze fierbinți cu Ioana Filimon: „M-am însurat!” - Foto
Jador și Ioana Filimon ar forma un cuplu frumos împreună. Foto: Instagram

Lui Jador nu-i scapă nicio femeie, iar cea care i-a căzut recent în plasă este fotomodelul Ioana Filimon, devenită celebră după participarea în reality-show-ul Ferma de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Jador, ipostaze fierbinți alături de Ioana Filimon

Cântărețul de manele din Bacău a postat mai multe filmulețe pe contul său de Instastory de la filmarea unui nou videoclip, iar pe platourile de filmare și-a făcut apariția și ”amazoana” Ioana Filimon.

Fosta vedetă PRO TV nu s-a putut abține când l-a văzut pe Ionuț, așa că s-a apropiat de el, l-a îmbrățișat și l-a prins de gură ca și cum ar vrea să îl mănânce, nu alta!

ADVERTISEMENT

Este foarte probabil ca imaginile să fie făcute doar de dragul divertismentului, dar n-ar fi exclus ca între Ioana și Jador să se fi înfiripat ceva în culise… Nu spunem nu, cu alte cuvinte.

„M-am însurar”, a declarat Jador după ce s-a trezit periculos de aproape de manechinul care a sucit mințile a milioane de bărbați cu dansurile ei senzuale la „Ferma”.

ADVERTISEMENT

Cântărețul are reality-show la Antena Stars

Într-un alt story, într-o ținută la fel de provocatoare, Jador o ține în brațe pe Ioana, iar aceasta este extrem de zâmbitoare, semn că îi place destul de tare compania manelistului.

Remus Ionuț Dumitrache a devenit unul din cei mai râvniți cântăreți din România. Popularitatea lui a explodat în urma participării în show-ul Puterea dragostei de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

În ultimele luni, numele lui Jador se aude aproape peste tot. Băcăuanul a dat lovitura pe piața muzicală cu piesa „Dau moda”, cântată alături de Lino Golden.

Recent, artistul a început să se bucure de propriul său reality-show, difuzat de postul de televiziune Antena Stars. În respectiva producție, cântărețul le arată fanilor tot ceea ce face în viața de zi cu zi, practic, cum arată omul din spatele numelui de scenă Jador.

ADVERTISEMENT
jador ioana filimon
Jador și Ioana Filimon, extrem de apropiați. Foto: Instagram
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!