Life

Jador, în hohote de plâns în fața lui Teo Trandafir! Dezvăluiri cutremurătoare despre părinții lui

27.04.2021 | 16:39
Jador in hohote de plans in fata lui Teo Trandafir Dezvaluiri cutremuratoare despre parintii lui
ADVERTISEMENT

Jador a izbucnit în plâns în emisiunea lui Teo Trandafir, unde și-a pus viața pe tavă fără menajamente. A făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria pe care a avut și boala cu care părinții lui s-au confruntat.

Cântărețul a povestit prin câte a fost nevoit să treacă pentru a ajunge unde este. Acesta a spus că nu a primit o educație aleasă ca alți copii, însă a primit foarte multă iubire din partea părinților, chiar dacă mama lui îl mai altoia din când în când.

ADVERTISEMENT

Jador a făcut o mărturisire cu totul neașteptată în emisiunea de la Kanal D. Părinții l-au făcut când aveau 15, respectiv 17 ani: „Mama e mai mare ca mine cu 15 ani. Mama a învățat să citească și să socotească împreună cu mine”.

Jador, în lacrimi în fața lui Teo Trandafir. Prin ce clipe grele a trecut până să devină celebru

Acesta a povestit că toată copilăria și-a petrecut-o în aceeași cameră cu restul familiei, adică părinții plus frații lui, 4 la număr.

ADVERTISEMENT

Când mama lui pleca la prășit câmpul împreună cu tatăl său, manelistul avea grijă de frățiorii lui. A învățat să fie responsabil cu cei din jur încă de mic, iar dorința cea mai mare a fost să scape de sărăcie. Și-a dat seama că singurul mod în care își poate schimba complet viața este să studieze.

„A trebuit să fiu bărbatul în casă până am venit la școală la București”, a adăugat Ionuț Dumitrache.

ADVERTISEMENT

Cele mai grele momente prin care a trecut Jador au fost legate de faptul că părinții lui au trecut printr-una dintre cele mai cumplite boli: cancerul.

Părinții săi au avut cancer

Mama cântărețului a fost diagnosticată cu cancer, iar tatăl său a promis atunci că se va pocăi dacă se va vindeca, dar nu a făcut-o.

ADVERTISEMENT

Culmea destinului, după numai trei luni, și el a fost diagnosticat tot cu cancer.

„Tata i-a promis lui Dumnezeu că dacă mama scapă el se va pocăi, apoi s-a îmbolnăvit”, a spus artistul cu lacrimi în ochi.

Manelistul băcăuan a vorbit și despre Survivor România, mărturisind că Zanni are avea nevoie de marele premiu mai mult ca oricine și că, în ciuda relației dificile dintre cei doi, el ține foarte mult la el.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT