Life

Jador, în lacrimi pe rețelele de socializare: ”Nu o să fac tocmai o chestie foarte bărbătească”

Jador, cu chipul inundat de plâns, pe Instagram. Dezvăluirea care îi va uimi pe urmăritorii cântărețului de muzică de petrecere.
23.03.2023 | 19:36
Jador in lacrimi pe retelele de socializare Nu o sa fac tocmai o chestie foarte barbateasca
Jador, cu chipul inundat de plâns, pe Instagram. Dezvăluirea care îi va uimi pe urmăritorii săi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Puterea Dragostei, pe numele din buletin Remus Ionuț Dumitrache, a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare. Artistul a subliniat că nu o să facă tocmai o chestie foarte bărbătească, adică nu-i stă în fire acest lucru.

Jador, cu chipul inundat de plâns, pe Instagram. Dezvăluirea care îi va uimi pe urmăritorii săi

Jador a apărut în urmă cu puțin timp cu chipul inundat de plâns. Cântărețul a făcut o dezvăluire care i-a uimit pe mulți, precizând că de câteva luni încearcă să uite o tânără de care s-a îndrăgostit nebunește, dar nu poate.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a oferit detalii despre persoana care i-a sucit mințile pentru că în ultima perioadă a decis să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. La un moment dat se știa că formează un cuplu cu o tânără din Iași, dar care locuia la Madrid.

„Nu o să fac tocmai o chestie foarte bărbătească. M-a pus dracu să mă îndrăgostesc și stai și plângi și nu dormi nopțile. Bă, încep să urăsc acest sentiment pentru că mă face să fac niște lucruri pe care eu nu mi le doresc.

ADVERTISEMENT

Încerc să uit o fată de trei luni și nu reușesc”, a povestit Jador la secțiunea Stories de pe Instagram, notează wowbiz.ro. Sursa menționată mai arată că, fostul concurent de la Survivor România a șters ulterior filmarea din mediul virtual.

„Anunț matrimonial. Fetelor, îmi caut o pocăită să mă însor cu ea și atât. Să îmi facă copii”, a mai spus Jador pe rețelele de socializare, încă o dovadă în plus că în prezent nu este implicat în nicio relație sentimentală.

ADVERTISEMENT

Jador, adevărul despre relațiile amoroase

Jador a spus la un moment dat adevărul despre relațiile amoroase pe care le-a avut, cea mai cunoscută fiind cu Georgiana. Frumoasa brunetă i-a fost alături câțiva ani buni, doar că lucrurile s-au răcit și au luat-o pe drumuri separate.

S-a iubit cu Ella Tina de la Puterea Dragostei și urmă cu câteva luni nu s-a ferit să mărturisească că place o influenceriță care este mai mică cu 9 ani decât el. Interpretul de muzică de petrecere a fost în tatonări o perioadă lungă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, tânăra de 18 ani l-a blocat pe rețelele de socializare. De asemenea, a confirmat că s-a iubit cu Alexandra Dobia, renumită pe TikTok, care este originară din Iași, însă este stabilită la Madrid. Relația s-a destrămat după câteva luni.

Pe de altă parte, Jador spune că nu o va uita niciodată pe prima sa iubită căreia i-a dedicat toate melodiile pe care le cântă. Totodată, artistul nu exclude posibilitatea să revină la gânduri mai bune în privința brunetei.

ADVERTISEMENT
Tags: