Life

Jador, încolțit la Survivor România de toată lumea. Zanni a fost cel mai dur cu el: „E teatru tot”

24.01.2021 | 12:47
Jador incoltit la Survivor Romania de toata lumea Zanni a fost cel mai dur cu el E teatru tot
ADVERTISEMENT

Jador este încolțit de toată lumea la Survivor România. Faimoșii au avut numai plângeri la adresa artistului, dar cel mai dur a fost Zanni, care l-a acuzat că joacă teatru.

Conflictele din echipa roșie au culminat cu discuții cu privire la persoana care urmează să fie votată pentru a pleca acasă. Majoritatea membrilor nu tolerează comportamentul lui Jador, iar cântărețul s-a văzut pus la zid.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Cătălin Moroșanu l-a asigurat pe Jador că nu o să-l voteze, pentru că a adus multe puncte echipei. Acest lucru a fost menționat și de Zanni, care a recunoscut că vor să-i păstreze pe cei mai buni.

Jador, încolțit la Survivor România de toată lumea. Zanni a fost cel mai dur cu el: „E teatru tot”

Jador nu s-a lăsat intimidat de criticile aduse și de modul în care este perceput de colegii săi și i-a provocat pe ceilalți să-l voteze: „care aveți sânge, votați-mă, care nu, ați vorbit doar ca să vorbiți”.

ADVERTISEMENT

„Aș renunța la Jador, pentru că e foarte mult teatru de care nu am nevoie. Dar sunt convins că echipa (n.r.- are nevoie de el) și în continuare, ca să câștigăm și să mergem mai departe. Se poate spune că ne folosim, da, ne folosim de ăștia mai buni ca să câștigăm”, a spus Zanni.

„El și-o asumă cumva, pentru că are experiență. El dacă și-o asumă și zice că sunt defectele lui, lumea empatizează: ‘uite mă, recunoaște!’ Este o strategie psihologică” a adăugat el.

ADVERTISEMENT

„Dar felul în care și-o asumă este altă strategie psihologică în care dă vina pe altceva, nu mai e vina lui ‘am defecte, uite ce fac ăștia, scot defectele în evidență’. Este teatru tot, este victimizare 100%”, a completat acesta.

Zanni este de părere că Jador încearcă să înjosească ceilalți membri ai echipei și atrage atenția asupra lui prin lucruri negative. El explică că acest lucru îl seacă de energie și îl enervează.

ADVERTISEMENT

Atitudinea manelistului și conflictele pe care le-a avut cu ceilalți concurenți l-au pus la zid în fața echipei, iar aceștia au discutat foarte serios posibilitatea eliminării acestuia. Faimoșii sunt epuizați, iar tensiunile au atins cote culminante.

ADVERTISEMENT