ADVERTISEMENT
Life

Jador, îndrăgostit de o asistentă TV? Cine este femeia care i-a furat inima artistului

Autor: Madalina Maftei | 27.08.2020 | 17:44
Jador, îndrăgostit de o asistentă TV? Cine este femeia care i-a furat inima artistului
Jador, îndrăgostit de o asistenta TV Sursa foto: Instagram

Jador a pus ochii pe o nouă domnişoară. Femeia care i-a furat inima cântăreţului este o asistentă de televiziune.

ADVERTISEMENT

Este artistul momentului, piesele sale de dragoste sunt cele mai ascultate la ora actuală, dar cu toate acestea, cântăreţul nu a găsit femeia potrivită care să îi pună lacăt la inimă.

După mai multe încercări eşuate în dragoste,  Jador are în vizor o nouă femeie, aceasta este asistenta de televiziune de la Acces Direct. Tânăra de care artistul este atras este Cosmina Adam.

ADVERTISEMENT

Jador își dorește o idilă cu asistenta TV de la Acces Direct?

Jador se bucură de un real succes, piesele sale sunt în trending, fiind cel mai apreciat cântăreţ la momentul actual din showbiz. Deşi este înconjurat de foarte multe admiratoare, cântăreţul este tot singur. Totuşi, artistul are gânduri serioase, îşi doreşte să îşi găsească o parteneră cu care să îşi întemeieze o familie.

Cântăreţul a fost invitat la Acces Direct, unde a declarat că femeia pe care şi-o doreşte trebuie să fie independentă, înainte de toate. Astfel, această descriere pare că i se potriveşte perfect Cosminei Adam.

ADVERTISEMENT

După ce a precizat acest lucru, Jador a prins momentul să aibă o conversaţie cu asistenta Tv, deşi, cei doi şi-au aruncat replici, care mai de care mai acide, bruneta nu s-a lăsat deloc intimidată.

„Dar tu m-ai întrebat dacă am iubit?”, i-a spus Cosmina Adam lui Jador

ADVERTISEMENT

Artistul a trecut ignorant peste întrebarea asistentei Tv şi a întrebat-o dacă iese la o întâlnire cu el. Spre dezamagirea artistului, frumoasa brunetă are iubit, iar şansele lui au fost din nou spulberate.

Cine este, de fapt, Jador

Jador a pornit de jos, până la 24 de ani a trecut prin multe greutăţi, ca să ajungă cine este astăzi, a muncit şi a învăţat ca să devină cunoscut. În liceu avea cele mai mari note şi beneficia de ajutor social, pentru aş putea termina studiile. A terminat facultatea şi este masterand în Studii Economice, dar principala sursă de venit rămâne muzica.

ADVERTISEMENT

Remus Ionuţ Dumitrache pe numele său, cere la o cântare 4000 de euro, bani pe care îi împarte cu formaţia sa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!