Life

Jador, întrebare incomodă pentru Cătălin Măruță. Are legătura cu Andra

Jador a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a încercat să întoarcă provocările în favoarea sa. Așa a ajuns artistul să-i adreseze prezentatorului o întrebare complet neașteptată.
05.06.2021 | 11:01
Jador intrebare incomoda pentru Catalin Maruta Are legatura cu Andra
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România a fost sincer și a răspuns la toate nelămuririle gazdei de la Pro TV. Artistul nu a vrut deloc să guste din sosurile iuți și a dorit să-i distragă atenția vedetei.

Cântărețul de muzică de petrecere l-a pus în dificultate pe Cătălin Măruță pentru care a avut o întrebare intimă, ce are foarte mare legătură cu partenera sa de viață, Andra.

ADVERTISEMENT

Jador l-a pus pe Cătălin Măruță în dificultate. Ce l-a întrebat manelistul

Jador a vrut să știe dacă prezentatorului show-ului „La Măruță” i-a fost infidel cântăreței, Cătălin Măruță având un răspuns vehement în această situație, așa cum se aștepta fostul Faimos de la Survivor România.

„Da ia mănâncă tu buleta asta. Vrei să îți pun eu niște întrebări aici? Ai înșelat-o vreodată pe Andra? Ia să vedem. Normal că zici că nu!”, a spus artistul în emisiunea de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Normal că nu, nu am de ce să mănânc iute”, a răspuns imediat Cătălin Măruță.

„Taci că le plac femeilor bărbații așa serioși, știu eu”, a completat Jador în show-ul moderat de soțul Andrei.

Jador, declarații noi despre fosta iubită, Georgiana Elisei

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut mai multe dezvăluiri despre fosta iubită, Georgiana Elisei, de care s-a despărțit din nou. Cei doi s-au separat în urmă cu două săptămâni, deși are în continuare sentimente pentru ea.

ADVERTISEMENT

Jador susține că Neagra, așa cum o numește ea pe fosta parteneră de viață, este foarte geloasă, motiv pentru care nu poate avea parte de liniște atunci când este în preajma șatenei.

Cântărețul de muzică de petrecere susține că are nevoie de liniște, deși își dorește foarte mult să se însoare cu aleasa inimii sale, dar din păcate, situația este tot mai neplăcută între ei.

ADVERTISEMENT

„E geloasă mai mult decât prevede legea, dacă aș fi aș da o lege să nu mai fie femeile geloase să pot și eu să mă însor(…) Nu vreau să o mai iubesc, vreau să pot să fac asta”, a completat Jador.

Artistul și Georgiana Elisei se cunosc de foarte mulți ani, însă drumurile lor s-au despărțit de nenumărate ori, de cele mai multe ori din cauza geloziei excesive a frumoasei șatene.

ADVERTISEMENT