Life

Jador, ironizat în emisiunea IUmor: „Primele lecții de canto le-a avut când striga hai la pepeni”

21.09.2020 | 10:24
Jador ironizat in emisiunea IUmor Primele lectii de canto lea avut cand striga hai la pepeni
ADVERTISEMENT

Jador este ironizat în ultima ediție a emisiunii IUmor. Aceasta a adus în fața telespectatorilor un număr de umor care a reușit să impresioneze și să emoționeze, atât publicul, cât și jurații și staff-ul emisiunii.

Georgiana Lupu este o moldoveancă care s-a luptat o viață întreagă cu o problemă socială prezentă și astăzi în societatea românească: rasismul.

ADVERTISEMENT

Concurenta a construit numărul pe care l-a prezentat pe ironizarea situațiilor și problemelor pe care a fost nevoită să le trăiască și soluționeze de-a lungul timpului. Cu toate acestea, ea a reușit să practice sport de performanță, fiind deținătoarea a multiple medalii la atletism și bob.

Cântărețul, ironizat la IUmor

Numărul ei a fost apreciat de toți cei 3 jurați. Printre momentele care au făcut senzație a fost și cel în care Georgiana a făcut glume serioase pe seama artistului. „Jador este din Bacău și vreau să spun ceva despre el. Mi-aduc aminte primul lui debut. Stăteam la geam și mă uitam și dintr-o dată aud: ”hai la pepeni! Hai la pepeni! Pepeni avem!”. Astea au fost primele lui lecții de canto. Acum te lauzi că ai inele de 24K, înainte te bucurai la o mână de cupru…”, a spus ea despre cântărețul aflat în plină ascensiune profesională.

ADVERTISEMENT

Jador, acuzat de apropiați că s-a transformat în urma succesului profesional

Jador a reușit să se lanseze profesional după participarea la „Puterea Dragostei”, unde a atins culmile succesului cu poveștile amoroase care par desprinse din domeniul fantasticului. Ulterior, a cucerit internetul prin muzica sa, ajunsă în topuri pe YouTube. Acest lucru a atras asupra manelistului și interesul unor televiziuni, acesta fiind invitat în diverse emisiuni și, în momentul de față, având propriul reality-show.

Succesul nu i-a adus, însă, doar lucruri bune. În ultima vreme au apărut tot mai multe voci care îl contestă pe cântăreț și îl acuză că faima câștigată l-a schimbat în rău.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai aprige contestatare este chiar Ruxandra, fosta soție a lui Desanto, omul care l-a ajutat pe Jador să devină celebru. ”E un om iubit de Dumnezeu, dar a devenit un om foarte rău, un om fără scrupule, un om care calcă pe alți oameni pentru bunăstarea lui”, a spus ea, conform wowbiz.ro.

”Multă lume nu știe de ce eu dau în Jador… Eu nu dau în Jador, eu sper să iasă ceva bun din treaba asta, să fie o lovitură care să îl ajute pe el să evolueze, să ajute și alți oameni să înțeleagă că minciuna și teatrul pot să rănească și să afecteze vieți fără ca noi să ne dorim, pentru un beneficiu de moment s-ar putea strica viețile altora.

ADVERTISEMENT

Ruxandra își motivează înverșunarea împotriva lui Jador spunând că acesta a înjurat-o, fără motive sau drepturi. Acest lucru nu s-a întâmplat în privat și prezența altor oameni în situațiile respective o fac pe femeie să-și dorească să primească scuzele necesare din partea artistului.

 „Știu că nu are un suflet rău, știu a fost un om ok, știu că a fost un om cu bun-simț, dar care s-a transformat pe drum, faima l-a schimbat, l-a cam luat flama. Jador, stinge focul ăla de paie de care vorbea Desanto în 2019, când mergeai tu în emisiune. Desanto ți-a spus că te-ai aprins ca un foc de paie…”, a concluzionat femeia.

ADVERTISEMENT