Life

Jador, jefuit în propria casă. Mesajul transmis de artist celui care i-a furat banii

Jador a fost furat de o persoană apropiată. Cântărețul de muzică de petrecere a făcut o postare amplă despre cel care crede că i-a luat banii din casă.
02.08.2022 | 07:29
Jador jefuit in propria casa Mesajul transmis de artist celui care ia furat banii
Jador, furat de o persoană apropiată. Ce i-a transmis cântărețul hoțului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România a fost jefuit în propria locuință. Artistul a transmis un mesaj celui care i-a luat o sumă importantă, vedeta precizând că știe cine este persoana care a făcut acest lucru.

Jador, furat de o persoană apropiată. Ce i-a transmis cântărețul hoțului

Jador le-a spus fanilor din mediul online că a fost jefuit de cineva pe care-l credea prieten bun. Este vorba de o persoană care i-a luat sume mici și înainte, dar nu le-a băgat în seamă. Acum situația s-a schimbat radical.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a arătat deranjată de felul în care au decurs lucrurile pentru că hoțul i-a furat o sumă mai mare, care de altfel nici nu erau banii lui, ci a surorii sale. Camelia Dumitrache a muncit în Norvegia pentru a strânge acele venituri.

„Un mesaj direct pentru cel care mi-ai ciordit din casă. Fratelo, eu mă bucur că am putut să-ți fiu alături, să-ți ajut familia, să nu ți-o las să moară de foame, așa cum te-ai plâns la mine, ți-am dat bani de fiecare dată când mi-ai cerut.

ADVERTISEMENT

Știam că mai ciordești de la mine din casă așa, câțiva leuți, nu știu ce, n-am fost supărat și nici de data asta n-am fost supărat că mi-ai luat, cam multicei bani, dar nu i-ai luat pe-ai mei, i-ai luat pe-ai lu’ soru-mea și asta mă supără.

Aia a muncit prin străinătate prin Norvegia, ca să câștige și ea niște bani. De aici m-am supărat, pe ai mei puteai să-i furi și ai luat cam multicel de data asta și ai luat și de la soru-mea și ce să-ți zic. 

ADVERTISEMENT

Să-ți fie rușine când mă vezi de acum, să lași capul în jos că, dacă o să mai am ocazia să, nu știu, să te ajut, n-o să mai ai ajutorul meu, pentru că nu-l mai meriți. Nu știu ce să zic ca să nu vorbesc urât”, a spus Jador pe TikTok, notează wowbiz.ro.

Jador, acuzații grave la adresa hoțului

Jador nu s-a oprit aici și i-a adus acuzații grave hoțului, care este o persoană apropiată. Manelistul a precizat că îi este milă de fiica acestuia, dar nu și pentru el pentru că este o persoană „puturoasă”, care nu face nimic.

ADVERTISEMENT

În plus, artistul a mai subliniat că nu-i mai este milă de respectivul, fiind convins că banii furați nu vor fi folosiți pentru copil, ci pentru a cumpăra substanțe interzise pentru el și soția sa.

ADVERTISEMENT