Life

Jador, la Asia Express? Cu cine ar face echipă fostul concurent de la Survivor România

Jador a ieșit de ceva timp din competiția Survivor România, însă mărturisește că este gata să plece într-o nouă aventură. Artistul visează să ajungă la Asia Express, dezvăluind cu cine se vede în echipă.
27.05.2021 | 11:51
Jador, la Asia Express? Cu cine ar face echipă fostul concurent de la Survivor România
Jador, la Asia Express? Cu cine ar face echipă fostul concurent de la Survivor România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere are în plan să participe la următorul sezon de la Asia Express, mărturisind că vrea de mult să ia parte la această competiție. Ba mai mult decât atât, artistul a susținut castingul pentru show încă de acum 2 ani.

Vedeta ar fi trebuit să ajungă chiar anul acesta la Asia Express, dar nu a mai putut pentru că era ancorat în reality show-ul de la Kanal D, Survivor România 2021. Un alt motiv pentru care Jador a amânat ar fi problemele de la genunchi.

Jador, dornic de o nouă aventură. Vrea să meargă la Asia Express

„Vreau să mă duc la Asia Express, ar fi trebuit să merg chiar anul ăsta probabil. Ar fi trebuit să mă duc la Asia Express că am dat castigul de acum doi ani.

ADVERTISEMENT

Am fost, m-au cunoscut oamenii, le-a plăcut foarte mult de mine. Ar fi trebuit să vin, dar am plecat la Survivor România”, a mărturisit artistul la Xtra Night Show.

Jador nu și-a pierdut speranța și este dispus să participe la Asia Express chiar anul următor. Întrebat cu cine se vede făcând echipă la Antena 1, artistul a lămurit imediat totul.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Kanal D nu se vede în această aventură cu mama sa, cu care de altfel este foarte apropiat pentru că femeia l-ar încetini în timpul probelor de la Asia Express.

Nici Georgiana Elisei, fosta sa iubită, nu face parte din planurile vedetei, tânăra dorind să nu iasă în lumina reflectoarelor. Cel mai probabil ar fi vorba de un prieten bun, care are o atracție pentru sport și mișcare.

ADVERTISEMENT

Cu cine ar face echipă Jador la Survivor România. E un prieten bun

Cântărețul l-a adus în discuție pe Bogdan Mocanu, pe care-l știe încă din perioada în care era participant în casa Puterea Dragostei de la Kanal D. Jador crede că artistul ar face față, în ciuda faptului că are o problemă gravă de sănătate.

Fostul partener de viață al Andrei Volos suferă de diabet, fostul Faimos de la Survivor România povestind un episod neplăcut prin care a trecut atunci când era în preajma lui Bogdan Mocanu, care nu-și făcuse insulina.

ADVERTISEMENT

„Georgianei nu-i place să apară la televizor. Cu mama ar fi tare, dar nu poate să alerge… Cu un prieten că ăștia sunt sportivi.

Cred că Bogdan Mocanu ar fi o idee bună, ăla mănâncă orice și șerpi. Pare foarte competitiv…”, a adăugat Jador în emisiunea de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri