Life

Jador, mândru de noua sa mașină. Câți bani a costat bolidul de lux

Jador, detalii despre autoturismul achiziționat recent. Ce sumă a scos din buzunar manelistul și fostul concurent de la Survivor România.
08.12.2022 | 15:19
Jador mandru de noua sa masina Cati bani a costat bolidul de lux
Jador, detalii despre autoturismul achiziționat recent. Ce sumă a scos din buzunar manelistul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul participant al competiției Splash! Vedete la apă este mândru de noua sa mașină. Și-a cumpărat un bolid de lux pentru care a dat o sumă mare. Ce spune despre perioada sărbătorilor de iarnă. Unde le petrece.

Jador, detalii despre autoturismul achiziționat recent. Ce sumă a scos din buzunar manelistul

Jador a simțit nevoia să facă o schimbare în viața personală. Manelistul nu s-a uitat la bani când a pus ochii pe un bolid de lux pentru care a scos din buzunar câteva sute de mii de euro. Vedeta este foarte fericită că a luat această decizie.

ADVERTISEMENT

Autoturismul este unul pe placul artistului, care în ultimii 2 ani a schimbat mai multe autovehicule. În urmă cu jumătate de an se afișa la volanul unui Rolls Royce, care se pare că este un brand care îl atrage foarte mult.

În momentul de față, nu se știe ce marcă a ales, însă un lucru este cert, este o mașină cu mulți cai putere sub capotă.

ADVERTISEMENT

„Mă simt bine vă dați seama! E un motiv de bucurie. Am simțit că aveam nevoie de această schimbare. Nu e vorba de un cadou special de Sfântul Nicolae, pur și simplu așa s-a nimerit”, a spus Jador pentru wowbiz.ro.

Jador, sărbători de iarnă alături de familie

Jador este un familist convins. Cântărețul de muzică de petrecere nu-și programează niciun concert în ziua de Crăciun pe care o petrece de fiecare dată alături de cei dragi, unde se bucură de liniște și relaxare.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România adoră preparatele culinare din carne care nu lipsesc de pe mesele românilor de sărbători, dar și șoriciul.

„De Revelion am să cânt, iar de Crăciun am să mă duc acasă la ai mei. Îmi place să mănânc șorici de Crăciun, carnea și mâncărurile din porc nu lipsesc de pe masă”, a completat artistul.

ADVERTISEMENT

Vedeta își apreciază enorm familia pe care o ajută de fiecare dată când are ocazia, indiferent că este vorba de partea financiară sau de altă latură.

ADVERTISEMENT
Tags: