Life

Jador, momente tensionate. Nepoata artistului a ajuns de urgență la un spital din Capitală

Jador trece prin momente dificile, după ce nepoata sa din Bacău a fost internată de urgență. Copila a ajuns la spital, unde a urcat direct pe masa de operație.
10.06.2021 | 23:04
Jador momente tensionate Nepoata artistului a ajuns de urgenta la un spital din Capitala
Jador, momente tensionate. Nepoata artistului a ajuns de urgență la un spital din Capitală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ruda artistului de muzică de petrecere a trecut prin clipe neplăcute. Micuța a înghițit niște magneți în timp ce se  juca cu alți copii, situație care a trimis-o imediat la o unitate medicală.

Prima oprire a fost la un spital din Bacău, dar din păcate, copila a fost trimisă acasă, fără să se i facă prea multe analize pentru a se depista ce se întâmplă cu starea ei de sănătate.

ADVERTISEMENT

Așa a ajuns micuța să fie transportată de urgență la un spital din București, unde Jador s-a prezentat imediat pentru a-i fi aproape. Vedeta s-a îngrijorat pentru nepoata sa și i-a stat alături în clipele grele.

Jador, clipe de coșmar. Prin ce a trecut nepoata artistului

Cântărețul de muzică de petrecere a vrut să se asigure că totul este în regulă cu nepoata, motiv pentru care a adus-o la o unitate medicală din Capitală. Copila a fost internată imediat și supusă unor analize amănunțite.

ADVERTISEMENT

„A înghițit magneți. Spitalul din Bacău a trimis-o acasă și am adus-o aici, la București. Au spus că dacă nu stătea atât de mult cu magneții în ea, era mai ok.

Nu trebuia să îi taie din intestin dacă ajungea mai repede la spital”, a declarat Jador în cadrul emisiunii Xtra Night Show, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale din București i-au făcut un set de raze pentru a afla unde sunt amplasați respectivii magneți. Ulterior, fetița a ajuns pe masa de operație, doctorii fiind nevoiți să-i taie o parte din intestin.

În momentul de față nepoata lui Jador se află sub atenta observație a doctorilor, fostul concurent de la Survivor România mărturisind că micuța are parte de toată susținerea familiei.

ADVERTISEMENT

Nepoata lui Jador, operată de urgență. Cum se simte acum

„I-au făcut raze, 4 raze mai exact, i-au pus branule, dar nu i-au spus nimic concret. Au trimis-o acasă și am adus-o aici, la București. Azi au operat-o. Plânge, na, e copil”, a completat artistul.

Manelistul a mai declarat că operația a decurs foarte bine și micuța se recuperează după sperietura zdravănă pe care a tras-o atât ea, cât și familia ei.

Jador este foarte apropiat de rudele sale și nu ezită să le fie aproape în orice moment, indiferent că este vorba de clipe frumoase sau mai puțin plăcute.

ADVERTISEMENT