Life

Jador, noi dezvăluiri despre Survivor România. De ce a avut voie Zanni să se tundă în competiție

Zanni a fost singurul concurent care a avut voie să se tundă la Survivor România, iar Jador a dezvăluit ce înțelegere a făcut acesta cu producătorii emisiunii.
03.07.2021 | 21:16
Jador noi dezvaluiri despre Survivor Romania De ce a avut voie Zanni sa se tunda in competitie
ADVERTISEMENT

Jador a fost nevoit să plece de la Survivor România, după ce a avut probleme de sănătate. Artistul care a făcut parte din echipa Faimoșilor a făcut dezvăluiri despre ce se întâmplă în competiție.

Singurul concurent care a avut voie să se tundă cât timp a stat în Republica Dominicană a fost Zanni, iar Jador a vorbit despre acest lucru.

ADVERTISEMENT

Jador, noi dezvăluiri despre Survivor România

Zanni ține foarte mult la imaginea sa, așa că nu a uitat să facă încă de la început o înțelegere cu producătorii emisiunii, Survivor România. Acesta a primit permisiunea să se radă în lateralele capului pentru ca tatuajele sale să fie vizibile.

 “Zanni avea voie să se tundă în părți, pentru că a vorbit cu producătorul și a zis că asta e imaginea lui, să i se vadă tatuajele. Așa au convenit să îi dea un big.

ADVERTISEMENT

Nu avea voie să se tundă sau să se radă în altă parte. Dacă se tundea în altă parte, îl dădea afară instant. Au mai fost cazuri în care s-au bărbierit, dar i-au pedepsit, adică imaginează-ți că încălcau regulamentul”, a explicat Jador.

În cazul în care ceilalți concurenți încălcau regulamentul erau pedepsiți. Nu puteau să primească recompensa

ADVERTISEMENT

“Noi, de exemplu, câștigam două sendvișuri la un joc, ca recompensă, și nouă ni se dădeau tuturor sendvișuri și lor nu li se dădeau. Noi eram nevoiți să mâncăm lângă ei și nu aveam voie să le păstrăm, să le dăm.

Ne întorceam cu spatele la ei, așa, și mâncam numai să nu ne vadă, să nu poftească, că îți dai seama ce foame era”, a mai spus Jador în podcastul lui Radu Țibulcă.

ADVERTISEMENT

Când are loc marea finală Survivor România

S-a aflat data când va avea loc marea finală. Aceasta va fi pe 10 iulie. În concurs au mai rămas 6 concurenți. Și de această dată, publicul va avea un cuvânt greu de spus în alegerea câștigătorului.

Modalitatea exactă va fi anunțată cât de curând de prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel. Câștigătorul concursului va primi râvnitul trofeu și marele premiu de 50.000 de euro.

Ultimii șase supraviețuitori sunt Zanni, Elena, Maria, Andrei, Marius și Albert.

ADVERTISEMENT