Life

Jador, o nouă colaborare de excepție. Cui îi dedică artistul cea mai recentă piesă

09.11.2020 | 17:55
Jador, o nouă colaborare de excepție. Cui îi dedică artistul cea mai recentă piesă
Jador, despre momentul când va deveni tată. Ce a declarat cântărețul. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu un nou anunț. Se pare că artistul pregătește o nouă colaborare muzicală de excepție, piesa fiind inspirată din fapte reale.

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală românească, bucurându-se de mult succes și de o carieră aflată în continuă ascensiune. Cântărețul muncește zi și noapte în studio pentru a scoate piese pe placul publicului său.

ADVERTISEMENT

Recent, acesta a anunțat că pregătește o piesă de senzație, în colaborare cu Costi Ioniță. În ultima perioadă, fiecare melodie a lui Jador ocupă rapid primele locuri în Trendingul românesc.

Jador, o nouă colaborare de excepție. Cui îi dedică artistul cea mai recentă piesă

Jador este unul dintre cei mai în vogă cântăreți din țară și își surprinde adesea fanii cu hit-urile sale. Fostul concurent al emisiunii Puterea Dragostei a anunțat un nou proiect în colaborare cu talentatul artist Costi Ioniță.

ADVERTISEMENT

După ce s-a bucurat de mult succes cu ultimele sale colaborări, cucerind topurile naționale cu piesele sale, Jador este pus pe treabă și le-a prezentat internauților teaser-ul celei mai noi colaborări, care, conform spuselor sale, este inspirată din fapte reale, ceea ce ne trimite cu gândul la despărțirea de iubita sa.

Piesa se numește ,,Inimi Logodite”, iar, la scurt timp după ce Jador a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, reacțiile nu au întârziat să apară, semn că fanii sunt nerăbdători să asculte varianta completă a melodiei.

,,Va urma o melodie inspirată din fapte reale. În curând… ♩” a scris Jador în dreptul piesei.

ADVERTISEMENT

Nu este un secret faptul că interpretul de manele a suferit adesea din dragoste, dedicându-le diverse piese femeilor din viața lui. Săptămânile trecute, artistul a anunțat că a fost părăsit de iubita sa și că a scris o melodie pentru aceasta, prin intermediul căreia și-a exprimat sentimentele. Jador a declarat de nenumărate ori că, datorită pieselor sale, reușește să își pună inima pe tavă în fața fanilor și le dă ocazia tuturor să îl cunoască.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri