Life

Jador pregătește o colaborare nouă. Costi Ioniță și Adrian Minune îi sunt alături

16.10.2020 | 17:04
Jador pregateste o colaborare noua Costi Ionita si Adrian Minune ii sunt alaturi
ADVERTISEMENT

Jador anunță o nouă colaborare cu doi artiști foarte cunoscuți. Adrian Minune și Costi Ioniță apar într-o fotografie pe care fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a distribuit-o pe contul oficial de Instagram.

Imaginea vine însoțită de mesajul „în curând…”, ceea ce ne face să tragem concluzia că cei 3 cântăreți de muzică de petrecere vor apărea pe scenă împreună, și a strâns nu mai puțin de 12 mii de aprecieri în 40 de minute.

ADVERTISEMENT

Colaborarea pe care Jador o face publică a stârnit atât interesul și admirația unor fani, cât și imaginația altora. În timp ce unii s-au declarat entuziasmați și încrezători într-un mare succes, au fost și voci care vedeau trio-ul artiștilor la masa juraților într-un concurs de cântat manele.

Jador anunță o colaborare cu Adrian Minune și Costi Ioniță. Fanii acestuia sunt încântați

Jador nu a lăsat să se înțeleagă foarte clar despre ce fel de colaborare este vorba, dar ținând cont de domeniul în care cei 3 artiști activează, cele mai multe dintre concluzii au dus către o nouă piesă.

ADVERTISEMENT

Fanii s-au declarat entuziasmati de veste pe care vedeta le-a împărtășit-o și au avut multe cuvinte de laudă: „o să iasă o colaborare fantastică! Bravo!”, „șefii greilor!”, „regii României!” sau „forță adevărată!”.

Totuși, unii dintre admiratori și-au lăsat imaginația să zburde și au apărut întrebări ca ”o să înceapă un show cu maneliști și cu voi trei în juriu ?????? ”,„cum ar fi un show Vocea Maneliștilor și voi 3 în juriu?”.

ADVERTISEMENT

Succes major pentru ultima colaborare a lui Jador

Aristul a înregistrat o melodie în compania lui Carmen de la Sălciua și în colaborare cu cu rapperul Blvck Matias și au reușit să ajungă în topuri în doar câteva zile de la lansare. În ziua lansării, piesa s-a clasat chiar pe locul 22 în lume.

„Nu am somn de 4 zile” a ajuns, într-un timp foarte scurt, pe locul 1 în Trending pe YouTube la noi în țară și pe locul 25 în lume. Artista a ținut să le mulțumească fanilor pentru interesul pe care l-au acordat melodiei și s-a declarat foarte fericită de modul în care colaborarea cu Jador a prins la public.

ADVERTISEMENT

Jador are aproximativ un milion de fani doar pe Instagram, iar muzica acestuia este foarte apreciată. El a devenit celebru după participarea la emisiunea matrimonială de la Kanal D și, ulterior, s-a lansat pe piața muzicală în compania unor artiști consacrați ca Alex Velea sau Lino Golden.

ADVERTISEMENT
Tags: