Life

Jador, primele declarații despre noua iubită: “Stau cu ea de vreo două luni”. Cine este femeia care l-a cucerit pe manelist

Jador a făcut primele declarații despre noua lui iubită, cu care este împreună de aproximativ două luni. Cine este femeia care l-a cucerit pe manelist?
04.07.2022 | 07:37
Jador primele declaratii despre noua iubita Stau cu ea de vreo doua luni Cine este femeia care la cucerit pe manelist
Jador, primele declarații despre noua iubită. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador a făcut câteva dezvăluiri despre noua sa iubită, cu care este împreună de câteva luni. După o perioadă bună în care a sperat că el și Georgiana Elisei vor fi împreună în final, cântărețul și-a găsit jumătatea.

Jador, primele declarații despre noua iubită

Interpretul de muzică de petrecere și-a petrecut o săptămână cu noua sa iubită, cu care este împreună de două luni. Se pare că Jador a lăsat în urmă povestea de dragoste pe care a avut-o cu prima lui iubire, Georgiana Elisei.

ADVERTISEMENT

Tânăra locuiește în Madrid, Spania, iar artistul a fost plecat la ea pentru a petrece timp împreună.

“Mi-am petrecut vreo săptămână cu ea, mâine cred că vine iar să mă întâlnesc cu ea. Îmi place de o fată, ce să zic. Stau cu ea de vreo două luni.”, a declarat Jador la Antena Stars, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Internauții au aflat cine este iubita cântărețului. Este vorba despre Alexandra Dobia, pe care fanii lui Jador au văzut-o într-unul dintre clipurile sale video.

Fostul concurent de la Survivor România 2021 a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut în trecut. Deși recunoaște că acum și-a învățat lecțiile, Jador spune că va continua să greșească pentru că îi place acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Voi și oamenii care se uită la treburile astea, voi niciodată n-ați făcut asta? Nu vorbiți, n-ați înșelat niciodată, nu vorbiți urât, voi nici nu nimic, mai ales femeile cum se duc afară levănțică.

Să o dau pe aia dreaptă, suntem oameni, greșim și mie îmi place să greșesc.”, a mai precizat Jador în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Jador despre o posibilă iubită în urmă cu câteva săptămâni

În luna mai, Jador i-a acordat un interviu Alexandrei Ungureanu, unde a vorbit despre viața lui amoroasă. Manelistul a recunoscut atunci că îi place de o fată, dar nu a oferit foarte multe detalii despre aceasta.

“Îmi place de o fată, care nici măcar nu e româncă. Îmi place foarte mult de ea. E mișto. Râde toată ziua. E cel mai important și e foarte inteligentă.

Vorbește cinci limbi străine, fluent. Femeia este foarte mișto. Îmi place foarte mult caracterul. Fizic e drăguță, e normală.”, a declarat cântărețul în urmă cu câteva săptămâni, în cadrul emisiunii Duet cu Alexandra.

ADVERTISEMENT
Tags: