Life

Jador, primele declarații după plecarea de la Survivor România. A făcut un live pe Youtube: „E nașpa aici”

23.04.2021 | 15:04
Jador primele declaratii dupa plecarea de la Survivor Romania A facut un live pe Youtube E naspa aici
ADVERTISEMENT

Jador a făcut primele declarații după plecarea de la Survivor România. Fostul concurent a intrat live pe Youtube și a spus câteva lucruri la care nu se aștepta nimeni despre experiența lui.

Manelistul a ținut să le mulțumească tuturor pentru sprijinul de care a avut parte în competiția de la Kanal D și a intrat pe pagina lui de Youtube, unde a spus că nu ar mai vrea să participe niciodată la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Prima oară când a ajuns în locul unde se filmează competiția, Ionuț Dumitrache a fost ferm convins că show-ul este regizat, însă și-a dat seama în primele momente că este pe bune, după ce a văzut că nu primește nimeni mâncarea.

Jador, primele declarații despre experiența la Survivor România, într-un live pe Youtube

Fanii i-au pus o serie de întrebări lui Jador, însă nu a putut răspunde la toate din motive lesne de înțeles, cântărețul aflându-se sub contract, unde sunt stipulate clauze de confidențialitate, însă a promis că la un moment dat va face anumite dezvăluiri despre acest reality-show.

ADVERTISEMENT

„Sincer, când am intrat prima oară aici am zis că e fake, că îmi dă singur mâncare. Chiar totul e pe bune. Totul e foarte greu”, a spus Jador pe Youtube.

„Am luat bani. Nu stăteam să mor de foame degeaba”

„Toți care au rămas, ăia vechi, veteranii sunt buni. Mi-ar plăcea să câștige și Culiță. Nimeni nu se aștepta să fim atât de buni”, a spus manelistul întrebat dacă susține pe cineva anume pentru titlul de câștigător.

ADVERTISEMENT

Jador a mai spus că îl doare piciorul în continuare și speră că se va recupera. Întrebat dacă îi place în Republica Dominicană ca țară, artistul i-a luat pe toți prin surprindere: „Îmi place mai mult România. E nașpa aici”.

Ionuț a mai spus că toți concurenții au fost plătiți pentru participarea la acest concurs, care este până la urmă un loc de muncă și că nu ar fi acceptat să facă foamea gratuit:  „Am luat bani, am luat. Doar nu stăteam acolo să mor de foame degeaba, e la mintea cocoșului”.

ADVERTISEMENT