Life

Jador, primul concurent confirmat de la Survivor România? Mesajul prin care manelistul s-a dat de gol

09.12.2020 | 16:04
Jador primul concurent confirmat de la Survivor Romania Mesajul prin care manelistul sa dat de gol
ADVERTISEMENT

Jador a pus pe jar internetul! După ce a spus că va pleca din România pentru 6 liuni, mulți au speculat că acesta s-ar putea reîntoarce la Puterea dragostei.

Manelistul a revenit cu noi declarații despre plecarea sa din țară, iar noile indicii pe care le-a oferit duc către faptul că ar fi concurent într-un reality-show, iar printre concursurile difuzate la televiziunile din România filmate afară, Survivor este cel mai lung, durata de 6 luni potrivindu-se perfect cu timpul în care cântărețul va lipsi.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei de la Kanal D au început să ruleze pe micile ecrane, dar și în spațiul online videoclipuri de promovare al noului sezon, punând la dispoziție o linie telefonică pentru cei care vor să se înscrie.

Jador, concurent la Survivor România?

Noua ediție Survivor va fi formată, la fel ca cea trecută, din concurenți faimoși și anonimi, iar filmările vor începe mai mult ca sigur, din informațiile noastre, în luna ianuarie 2021, când castingul va fi deja definitivat.

ADVERTISEMENT

După ce ieri Jador i-a șocat pe toți spunând că va pleca din România, azi a revenit cu noi declarații. Din primele sale spuse, rezulta că s-ar întoarce la Puterea dragostei, doar că, noile sale afirmații taie de pe listă această posibilitate. De ce?

Pentru că artistul a spus, în plus față de ceea ce știam până acum, că „nu va fi ușor” acolo unde va pleca. Dacă era vorba despre Puterea dragostei, nu avea de ce să spună că îi va fi greu, deoarece a mai trecut deja prin experiența asta.

ADVERTISEMENT

„O să plec undeva pe Glob. Nu o să fie ușor”

„Muzica o să îmi lipsească de aici. În rest nimeni. De familie sunt învățat să îmi fie dor. Sunt plecat fără ei de atâția ani. Nu știu ce să fac. Nu am cui să las mașina, am încercat să o las cuiva, dar îmi spune că dă faliment dacă pune atâta benzină. O să plec undeva pe Glob, nu plec de pe Pământ. Nu o să fie ușor”, este declarația prin care Jador dă de înțeles că pleacă la Survivor.