Life

Jador, pus la zid de Nicolas Sax. Ce a dus la ruptura colaborării dintre cei doi

24.08.2020 | 22:12
Jador pus la zid de Nicolas Sax Ce a dus la ruptura colaborarii dintre cei doi
Jador a fost pus la zid de către Nicolas Sax
ADVERTISEMENT

Jador a fost pus la zid de către interpretul Nicolas Sax. Totul a dus la o ruptură de colaborare între cei doi, spre uimirea publicului. Cei care sunt la curent cu activitatea celor doi, în special din mediul online, au avut un șoc să constate că prietenia lor s-a închieat. Ba mai mult, este vorba despre o ruptură considerată în momentul actual una iremediabilă.

Jador și-a uimit fanii în ultima vreme prin diverse moduri. Cel mai nou fel prin care interpretul de muzică de petrecere a reușit să le dea fanilor mari semne de întrebare a fost reprezentat de scandalul dintre el și Nicolas Sax.

ADVERTISEMENT

Se pare că nu mai există momentan, cel puțin, vreo cale prin care cei doi artiști foarte populari să se împace. De aceea, urmează o perioadă în care mulți dintre fani se pot întreba ce va urma și în ce direcție o vor lua carierele lor aflate în plină ascensiune. De asemenea, a fost prezentat și motivul pentru care a fost ruptă colaborarea lor.

Jador, pus la zid de Nicolas Sax. Ce a dus la ruptura colaborării dintre cei doi

Deși una promițătoare și cel mai probabil aducătoare de un profit considerabil, colaborarea dintre Jador și Nicolas Sax s-a sfârșit. La fel se poate spune și despre prietenia celor doi cântăreți de muzică lăutărească și manele. Cel care a confirmat toate acestea a fost Nicolas Sax. Interpretul nici nu mai vrea la ora actuală să îi audă numele, dacă e să ne ghidăm după spusele lui.

ADVERTISEMENT
Jador, pus la zid de Nicolas Sax. Ce a dus la ruptura colaborării dintre cei doi
Artistul Jador a fost pus la zid de către Nicolas Sax. Ruptura lor pare una definitivă

În relația lor de prietenie ar fi intervenit Bogdan Mocanu. E cunoscut că succesul acumulat de cei doi a venit în urma colaborărilor muzicale, nu doar din aparițiile lui Jador de la Puterea Dragostei. Piesele lansate împreună încă sunt ascultate de un număr record de ori pe YouTube. Artiștii nu se mai urmăresc unul pe altul pe Instagram.

Un detaliu confirmat de faptul că pe profilul lui Nicolas Sax a apărut o poză cu Andra Voloș, nimeni alta decât iubita lui Bogdan Mocanu. Prietenia dintre Jador și Sax a fost pusă sub lupă de curând de către o fană curioasă. Aceasta s-a întrebat facă în spatele colaborărilor foarte apreciate există ceva mai mult.

ADVERTISEMENT

Te-ai certat cu Bogdan Mocanu?
Din cauza lui Bogdan Mocanu nu mai vorbește Jador cu mine și de asta nu mai vorbesc cu Bogdan Mocanu”, a transmis Nicolas Sax, potrivit Wowbiz.ro.