Life

Jador, pus la zid: „Omul a fost și este fals. A mințit-o pe Andreea Mantea”. Cine lansează aceste acuzații

26.09.2020 | 16:59
Jador pus la zid Omul a fost si este fals A mintito pe Andreea Mantea Cine lanseaza aceste acuzatii
Jador este implicat într-un nou scandal. Sursa foto: Captură video
ADVERTISEMENT

După dezvăluirile incredibile făcute de Ruxandra, una dintre persoanele care i-au fost alături de la bun început și l-au ajutat să construiască o carieră de succes în lumea muzicii, Jador se trezește aruncat fără voia lui într-un nou scandal de proporții.

Telespectator fidel al emisiunii Puterea Dragostei, vloggerul Denis Petcu susține că acesta a intrat în concurs dispus să „își facă imagine” cu orice preț, deși se afla într-o relație de mai bine de șase ani. Da, ați auzit bine. Manelistul este acuzat că le-a făcut ochi dulci Siminei și celorlalte fete din casă în timp ce „trăia în concubinaj cu Georgiana”.

ADVERTISEMENT

Jador a trădat producția, a trădat emisiunea , a mințit-o pe doamna Andreea Mantea în ochi și-a minițit prietenii din emisiune. A mințit publicul”, susține tânărul în cel mai recent videoclip publicat pe contul său de Youtube.

Un vlogger cunoscut îl desființează pe Jador

În momentul de față s-a adeverit că Jador este ”însurat” sau trăiește în concubinaj cu Georgiana de 6 ani de zile. Pentru cei care n-au văzut, există un videoclip pe internet în care se vede exact ce metode folosea Jador ca să poată să plângă în videoclip și să le inducă oamenilor o suferință pe care el o avea după Simina… Mamă, ce jocuri…

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, Jador a trădat producția, a trădat emisiunea Puterea Dragostei, a mințit-o pe doamna Andreea Mantea în ochi și-a minițit prietenii din emisiune. A mințit publicul. După toate lucrurile astea, orice ar spune el, credeți că mai este un om sincer?

Credeți că a fost vreodată un om sincer? Deci, el avea nevastă acasă, dormea cu ea, îl însoțea la filmări, în melodii cânta despre Simina și își plângea focul pentru Simina… S-a băgat în familia Siminei, a încercat să-i facă rău Siminei în timp ce avea o relație cu Zănoagă.

ADVERTISEMENT

Mulți oameni au judecat-o pe Simina, de ce nu a ales să aibă o relație cu Jador, dar Jador avea, de fapt, o relație cu Georgiana și el își dormea doar imaginea lui să fie cât mai ridicată. Eu înțeleg că la filmări plângea cu fum de țigară, puteți vedea filmulețul pe Youtube, dar nu înțeleg cum a reușit să plângă în emisiune.

Ce-l întrista, la ce se gândea atât de mult ca să poată să plângă în emisiune și să le dea o stare tristă tuturor. Eu nu am auzit un om în România care să se agațe atât de bine de o imagine ca să ajungă atât de sus. N-am mai auzit pe nimeni atât de…

ADVERTISEMENT

Omul a fost fals și este fals. Eu n-am nimic cu el, cu ce cântă, ce face, e problema lui, să fie sănătos, dar omul a fost enorm de fals.

El s-a numit un om credincios, un om cu încredere în Dumnezeu. Părinții lui sunt pocăiți, din câte am înțeles… Cântă cântece despre Dumnezeu, despre pocăiți. Unde a fost Dumnezeu în toată ecuația asta, Jador?”, a spus vloggerul Denis Petcu.

ADVERTISEMENT