ADVERTISEMENT
Life

Jador, pus la zid: „Omul a fost și este fals. A mințit-o pe Andreea Mantea”. Cine lansează aceste acuzații

Autor: Bogdan Solomon | 26.09.2020 | 16:59
Jador, pus la zid: „Omul a fost și este fals. A mințit-o pe Andreea Mantea”. Cine lansează aceste acuzații
Jador este implicat într-un nou scandal. Sursa foto: Captură video

După dezvăluirile incredibile făcute de Ruxandra, una dintre persoanele care i-au fost alături de la bun început și l-au ajutat să construiască o carieră de succes în lumea muzicii, Jador se trezește aruncat fără voia lui într-un nou scandal de proporții.

ADVERTISEMENT

Telespectator fidel al emisiunii Puterea Dragostei, vloggerul Denis Petcu susține că acesta a intrat în concurs dispus să „își facă imagine” cu orice preț, deși se afla într-o relație de mai bine de șase ani. Da, ați auzit bine. Manelistul este acuzat că le-a făcut ochi dulci Siminei și celorlalte fete din casă în timp ce „trăia în concubinaj cu Georgiana”.

Jador a trădat producția, a trădat emisiunea , a mințit-o pe doamna Andreea Mantea în ochi și-a minițit prietenii din emisiune. A mințit publicul”, susține tânărul în cel mai recent videoclip publicat pe contul său de Youtube.

ADVERTISEMENT

Un vlogger cunoscut îl desființează pe Jador

În momentul de față s-a adeverit că Jador este ”însurat” sau trăiește în concubinaj cu Georgiana de 6 ani de zile. Pentru cei care n-au văzut, există un videoclip pe internet în care se vede exact ce metode folosea Jador ca să poată să plângă în videoclip și să le inducă oamenilor o suferință pe care el o avea după Simina… Mamă, ce jocuri…

Din punctul meu de vedere, Jador a trădat producția, a trădat emisiunea Puterea Dragostei, a mințit-o pe doamna Andreea Mantea în ochi și-a minițit prietenii din emisiune. A mințit publicul. După toate lucrurile astea, orice ar spune el, credeți că mai este un om sincer?

ADVERTISEMENT

Credeți că a fost vreodată un om sincer? Deci, el avea nevastă acasă, dormea cu ea, îl însoțea la filmări, în melodii cânta despre Simina și își plângea focul pentru Simina… S-a băgat în familia Siminei, a încercat să-i facă rău Siminei în timp ce avea o relație cu Zănoagă.

Mulți oameni au judecat-o pe Simina, de ce nu a ales să aibă o relație cu Jador, dar Jador avea, de fapt, o relație cu Georgiana și el își dormea doar imaginea lui să fie cât mai ridicată. Eu înțeleg că la filmări plângea cu fum de țigară, puteți vedea filmulețul pe Youtube, dar nu înțeleg cum a reușit să plângă în emisiune.

ADVERTISEMENT

Ce-l întrista, la ce se gândea atât de mult ca să poată să plângă în emisiune și să le dea o stare tristă tuturor. Eu nu am auzit un om în România care să se agațe atât de bine de o imagine ca să ajungă atât de sus. N-am mai auzit pe nimeni atât de…

Omul a fost fals și este fals. Eu n-am nimic cu el, cu ce cântă, ce face, e problema lui, să fie sănătos, dar omul a fost enorm de fals.

ADVERTISEMENT

El s-a numit un om credincios, un om cu încredere în Dumnezeu. Părinții lui sunt pocăiți, din câte am înțeles… Cântă cântece despre Dumnezeu, despre pocăiți. Unde a fost Dumnezeu în toată ecuația asta, Jador?”, a spus vloggerul Denis Petcu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!