Life

Jador, reacție neașteptată după ce Teo Trandafir a spus că nu s-ar căsători cu el. Ce mesaj i-a transmis

Jador i-a dat replica lui Teo Trandafir după ce prezentatoarea de la Kanal D a afirmat că nu l-ar lua de soț, explicând și care sunt motivele. Totul a fost o provocare.
16.12.2021 | 19:19
Jador reactie neasteptata dupa ce Teo Trandafir a spus ca nu sar casatori cu el Ce mesaj ia transmis
Jador, replică pentru Teo Trandafir. Ce a spus manelistul legat de declarația prezentatoarei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Manelistul nu s-a supărat și are numai cuvinte de laudă pentru moderatoarea de la „Teo Show”. În plus, cântărețul de muzică de petrecere a avut o reacție neașteptată.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei spune că o vede pe prezentatoarea de la Kanal D ca pe o mamă pentru că are un suflet cald și primitor.

ADVERTISEMENT

Jador, replică pentru Teo Trandafir. Ce a spus manelistul legat de declarația prezentatoarei

„Eu aș lua-o de mamă, pentru că este o femeie caldă și are un suflet bun!”, este afirmația făcută de Jador pentru wowbiz.ro.

Mai mult decât atât, cântărețul de muzică de petrecere a oferit explicații și legat de comportamentul său, după ce prezentatoarea de la Kanal D a susținut că artistul este agitat.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România are ceva de spus în acest sens. Sincer și asumat, artistul recunoaște că are o agitație ieșită din comun, dar numai pe sticlă.

În viața reală fostul concurent de la Puterea Dragostei spune că este puțin mai calm și că nu se consumă atât de mult pentru anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

„Sunt mult prea agitat, așa este, dar e doar de televizor! Și în viața reală sunt, dar nu chiar așa”, a adăugat vedeta, mai arată sursa menționată mai devreme.

Jador și Ella de la Puterea Dragostei, relație toxică

Agitația și temperamentul lui Jador au fost scoase în evidență și de o fostă parteneră de viață. Ella, frumoasa brunetă cu care a fost coleg la Puterea Dragostei, spune că relația lor a fost una toxică.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D a fost atrasă de manelist pentru că are aceeași religie ca părinții săi și pentru că simțea nevoia de iubire, doar că lucrurile nu au fost deloc cum se aștepta.

„Eram în aceeași casă și constrânsă de împrejurări el a fost să îmi placă, să îmi cadă cu tronc. M-am si bazat pe faptul că părinții lui provin din aceeași religie cu a părinților mei și am zis să încerc ceva.

Aveam nevoie de un om care să mă susțină moral, pentru că era foarte greu în competiția respectivă. Simțeam nevoia să fiu lângă cineva care are experiență. Cu carisma lui, cu prostimea lui cumva m-a cucerit.

Și am fost implicată într-o relație toxică. Cred că la momentul respectiv l-am iubit, au fost ceva sentimente destul de puternice. De multe ori am vrut să pun punct, mă gândeam că nu este pentru mine.

Ulterior citeam mesaje, mai vorbeam cu prieteni care ne cunoșteau și cumva parcă mă mai împingeau să mai trag, să-l mai ascult, să-l mai primesc, să mă vad cu el, deși rezultatul era același”, a precizat Ella pentru theXclusives, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT