Life

Jador reacționează după ce a fost demascat de fosta soție a lui Desanto. Ce a avut de spus

22.09.2020 | 11:30
Jador reactioneaza dupa ce a fost demascat de fosta sotie a lui Desanto Ce a avut de spus
ADVERTISEMENT

Jador a rupt tăcerea după ce a fost demascat de fosta nevastă a lui Desanto, cea care se ocupa de imaginea manelistului până să i se urce celebritatea la cap.

Fosta soție a lui Desanto, despre Jador: „A devenit un om foarte rău”

Femeia a declarat zilele trecute că tânărul cântăreț din Bacău, devenit faimos după ce a participat în emisiunea Puterea dragostei de la Kanal D, a devenit rău și nimeni nu îi mai ajunge la nas.

ADVERTISEMENT

În fața acestor cuvinte dure, artistul care are un reality-show la Antena Stars nu a putut rămâne indiferent, așa că a fost nevoit să se apere.

Ruxandra, fosta nevastă a lui Desanto, cu care Jador a colaborat o perioadă, însă acea relație colegială s-a stins din motive încă neștiute, susține că manelistul s-a transformat de când a dat de gustul banilor.

ADVERTISEMENT

„E un om iubit de Dumnezeu, dar a devenit un om foarte rău, un om fără scrupule, un om care calcă pe alți oameni pentru bunăstarea lui”, a declarat femeia, care în prezent se ocupă de imaginea fostului soț, potrivit wowbiz.ro.

Ionuț Dumitrache (numele real al manelistului) a ținut să scrie un mesaj pe Instagram în urma atacurilor primite în mod repetat în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„Am încercat să rezolv fiecare problemă cu bun simț”

Mulți se așteptau ca Jador să dea din casă și să îl desființeze pe fostul său prieten, Desanto, însă a preferat să scrie un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au crezut în el și l-au făcut mare.

„Le mulțumesc celor care au crezut în mine când eram doar un simplu om! Azi, cu ajutorul lui Dumnezeu, sunt un om iubit de atâta lume, însă este nepregătit pentru oamenii răi. Am încercat să rezolv fiecare problemă pe care alții au avut-o cu mine prin bun simț și prin evitarea oricărui scandal care mi-ar putea afeca munca.

ADVERTISEMENT

Eu știu să cânt, iubesc să cânt și voi merge pe acest drum pentru că indiferent câtă lume este de acord și pune piedici în calea mea…

Cineva de Sus a făcut deja acest plan pentru mine! Vă mulțumesc pentru mesajele frumoase și pentru cele mai puțin frumoase! Toate astea îmi întăresc și mai mult dorința de a munci și de a oferi surprize frumoase!”, este mesajul subtil scris de artist pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Tags: