Life

Jador, replică acidă la adresa noilor colege de la Survivor România: „Când v-am văzut cu silicoane, cu buze, am zis gata!”

09.04.2021 | 08:20
Jador replica acida la adresa noilor colege de la Survivor Romania Cand vam vazut cu silicoane cu buze am zis gata
ADVERTISEMENT

Jador a avut o replică acidă la adresa noilor colege din echipa Faimoșilor, Irina Ceban și Raluca Dumitru. Concurentul de la Survivor România s-a legat de fiecare aspect, dar mai ales de operațiile estetice ale celor două tinere. 

Manelistul s-a declarat dezamăgit că echipa sa a pierdut jocul de comunicare și implicit, burgerii, dovadă că și-a vărsat supărarea pe cele mai noi fete intrate în competiția sportivă de la Kanal D. Cântărețul le-a reproșat într-o oarecare măsură că au pierdut pentru că fetele noi nu au adus puncte.

ADVERTISEMENT

Artistul susține că el a câștigat trei puncte în primul joc din Republica Dominicană, performanță pe care Faimoasele nu au reușit-o. De aici a plecat întreaga discuție în care Jador le-a atras atenția tinerelor de la Survivor România că au silicoane și acid hialuronic în buze.

Jador de la Survivor România, atac la adresa noilor participante

Jador a fost complet dezamăgit de parcursul unei foste concurente de la Survivor România, care avea intervenții chirurgicale la activ, de aici și replica dură pe care le-a dat-o Irinei și Ralucăi. I-au fost întrecute așteptările, dar cu toate astea Faimosul nu vrea să fie din nou în situația din trecut.

ADVERTISEMENT

„Când v-am văzut cu silicoane, cu buze, am zis gata! Mi-ați întrecut așteptările, adică o fată, în general, care se preocupă…”, a spus Jador în timpul unei discuții cu noile concurente de la Survivor România.

„A avut o problemă, a fost o fată cu silicoane și a avut o dezamăgire. Băi, te rog frumos, re rog frumos să nu cerți fetele”, este replica lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

„Faza e că, în general, vedetele care vin aici, sunt vedete: silicoane, buze, chestii și eu le judec după cum arată. Dar, astea fiind spuse, săptămâna asta sunteți iertate”, a completat manelistul.

Zanni, sfat prețios pentru noile concurente de la Survivor România

„Sunt convins că cel puțin una dintre ele o să evolueze frumos. Acum dacă nu se va întâmpla asta, va fi motiv de vot pentru toată echipa. Exact de asta au și nevoie”, a declarat Zanni referitor la cele două noi concurente.

ADVERTISEMENT

Fostul participant de la „Asia Express” a venit și cu un sfat pentru Raluca și Irina, tânărul spunându-le verde-n față că trebuie să-și intre rapid în ritm, în caz contrar vor fi votate pentru eliminarea din competiția moderată de Daniel Pavel.

„Ca un sfat serios și realist… Bine ați venit, prost ați nimerit! Puneți-vă pe învățat și intrați în ritm, că altfel lumea vă votează. Acum e cu zâmbete, cu alea, dar într-o săptămână nu mai sunt”, le-a spus Zanni celor două Faimoase.

„Referitor la sfatul lui Zanni, într-adevăr este util, dar eu o să mă conduc după instinctele mele pentru că așa am făcut mereu și niciodată nu am dat greș. O să mă conduc după ce simt, ce cred și cam atât, dar mulțumesc pentru sfat, evident”, a declarat Irina.

ADVERTISEMENT