ADVERTISEMENT
Life

Jador, replică dură pentru cei ce-l numesc manelist. Ce spune despre colaborarea cu Loredana

Autor: Alexa Serdan | 10.05.2021 | 19:39
Jador, replică dură pentru cei ce-l numesc manelist. Ce spune despre colaborarea cu Loredana
Jador, replică dură pentru cei ce-l numesc manelist. Ce spune despre colaborarea cu Loredana. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Jador vine cu replică foarte dură pentru cei care-l manelist. Fostul concurent de la Survivor România a vorbit și despre colaborarea cu Loredana Groza, alături de alți cântăreți de muzică de petrecere. 

ADVERTISEMENT

Artistul s-a săturat de eticheta de „analfabeți și needucați” pusă de internauți celor care cântă manele, cântărețul din Bacău fiind de părere că foarte mulți din această breaslă sunt oameni de valoare, care au muncit din greu pentru carierele lor.

Vedeta susține că sunt foarte mulți cântăreți de petrecere importanți, Jador având numai cuvinte de laudă la adresa acestora, printre care se numără: Florin Salam, Jean de la Craiova sau Vali Vijelie, alături de care a și colaborat recent.

Jador, sătul de critici. Ce spune despre piesa lansată cu Loredana Groza și alți maneliști

Jador este foarte deranjat și de criticile primite de Loredana Groza, după colaborarea cu 9 maneliști la piesa „Fericire”. Cântărețul vorbește foarte frumos despre blondină, care a ajuns în topurile muzicale cu piesa lansată în urmă cu două săptămâni.

ADVERTISEMENT

„Am văzut la televizor: Loredana a făcut piesă cu nouă maneliști. Nici nu mai contam, noi eram nouă maneliști. Și era acolo cine? Florin Salam, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, eu, care să zicem că nu trebuie să aibă atât respect că na e mai tânăr.

Dar punem pentru ăia vechi, care sunt niște artiști. Loredana și restul. Loredana este o artistă de excepție, foarte bună și o apreciem cu toții și o iubim, dar în ochii unora suntem doar niște maneliști. 

Asta pentru că ne consideră niște analfabeți, niște needucați și multe alte lucruri. Cum să comentezi de niște oameni valoroși?

ADVERTISEMENT

Dar nu, noi suntem țigani și suntem într-adevăr huiduiți în anumite contexte”, a spus Jador în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Pe de cealaltă parte, Loredana Groza declară că piesa nu este deloc manea, ci mai degrabă se încadrează într-un stil nou. Vedeta originară din Onești spune că este vorba de un happy-tone, o melodie care iese din tipar, de aceea a și creat foarte multe controverse.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!