Life

Jador, replică dură pentru Ovidiu Neveu, după ce a fost jignit: ”Dacă îl bat, plânge mama de mila lui”

Jador i-a dat o replică dură lui Ovidiu Neveu, care l-a jignit și l-a provocat pe artist la o luptă în cușcă. Cântărețul este convins că-l poate învinge, dar nu vrea să se implice.
01.07.2022 | 07:59
Jador replica dura pentru Ovidiu Neveu dupa ce a fost jignit Daca il bat plange mama de mila lui
Cum a început disputa între Jador și Ovidiu Neveu. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador îi răspunde lui Ovidiu Neveu după ce a fost jignit și provocat la o luptă în cușcă la emisiunea online RXF Star Edition. ”Dacă îl bat, plânge mama de mila lui”, a fost o parte din replica interpretului de manele.

Jador, răspuns pentru Ovidiu Neveu: ”Dacă vrea, facem un skanderbeg bărbătește. Dacă îl bat, și eu plâng dacă îl doare”

Totuși, artistul nu vrea să se bată cu Ovidiu Neveu, deoarece vrea să se concentreze pe muzică. Are o mulțime de concerte pe care trebuie să le susțină. În schimb, Jador îl provoacă pe Neveu la un ”skanderbeg bărbătește”.

ADVERTISEMENT

”Am văzut că m-a provocat Neveu. Se bate singur. Nu am eu când. Eu cânt, nu sunt bătăuș. Din respect pentru munca pe acre știu că a depus-o Moro și din respect pentru sportivii de performanță și oamenii care chiar trebuie să facă asta, nu niște măscărici și eu nu mă pot măscări, că nu e loc să mă măscăresc eu, îi las pe cei care știu să se bată, să se bată. Eu știu să cânt, eu cânt. 

I-am zis că dacă vrea, facem un skanderbeg bărbătește, că așa e frumos, fără să lovesc, că după aia dacă îl bat, plânge mama de mila lui și nu aș vrea să plângă mama mea. Ea e miloasă, plânge. Și eu plâng dacă îl doare”, a declarat Jador, potrivit wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

De ce l-a jignit și provocat Ovidiu Neveu pe Jador la o bătaie în cușcă

Ovidiu Neveu spune că vrea să-i rupă corzile vocale lui Jador, care la rândul său l-ar fi jignit în trecut. Ovidiu Neveu este convins că-l poate bate pe cântăreț.

”Vreau să îi rup corzile vocale și să îl trimit acolo unde îi este locul. El mi-a răspuns într-un fel la provocare, dar nu concret. O dă pe altele. Bărbații adevărați intră în ring, nu skanderberg. Vedem acolo care e mai bun. Nu îmi place falsitatea. Vrăjeală multă, asta e el.

ADVERTISEMENT

Este un fals Jador! M-am antrenat atâta timp, îl arunc în aer. Nu are șanse cu mine nici 10%. Nu cred că acceptă, doar gura e de el.

Prima cântare pe care a avut-o, mie mi-a cântat, iar prima sută de euro eu i-am dat-o lui. La Milano, să nu uite. Îi dădeau câte 5 euro, iar mie mi-a fost milă de el și i-am dat 100 de euro. Am și video. Prima lui sută câștigată ca lăutar a fost din partea mea, eu i-am dat-o. Și acum face aroganțe cu mine. Nu suport caracterele astea, falistățile astea”, a spus și Ovidiu Neveu pentru wowbiz.

ADVERTISEMENT
Tags: