Life

Jador, prima reacție după ce a fost jignit de Zanni. S-a declanșat războiul între cei doi foști concurenți de la Survivor?

Jador și Zanni, doi dintre Faimoșii de la Survivor România 2021, pare că nu se mai înțeleg după ce anul trecut au luptat în aceeași echipă în Republica Dominicană.
15.01.2022 | 15:09
Jador prima reactie dupa ce a fost jignit de Zanni Sa declansat razboiul intre cei doi fosti concurenti de la Survivor
Jador i-a dat replica lui Zanni. Ce se întâmplă între foștii concurenți de la Survivor România. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere a reacționat după ce a fost jignit de Zanni, câștigătorul competiției sportive din sezonul anterior. Cei doi sunt în momentul de față în război?

Faimosul de la Survivor România a făcut prima declarație la scurt timp după ce protejatul lui Alex Velea l-a catalogat fiind drept o persoană „limitată și gălăgioasă”.

ADVERTISEMENT

Descrierea nu i-a picat deloc bine lui Jador, care susține că l-a admirat foarte mult pe fostul coleg de la Survivor România. Artistul a transmis că nu acceptă să fie jignit.

Jador i-a dat replica lui Zanni. Ce se întâmplă între foștii concurenți de la Survivor România

În altă ordine de idei, Jador a ținut să mai adauge că Zanni trebuie să învețe să aibă mai mult respect pentru oamenii cu care interacționează în preajma sa.

ADVERTISEMENT

„Zanni este un copil care trebuie să învețe să respecte oamenii din jur și să-i accepte așa cum sunt. Nici mie nu-mi place stilul lui de viață și când mă jignește.

Eu îl accept așa cum este. Așa cum l-a lăsat Dumnezeu. Ba mai mult, îi admir inteligența. Nu îi văd defectele. Mai urât este că eu am vorbit cu el.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu el și părea că ne împrietenim. Nu știu… nu înțeleg!”, a declarat Jador în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Zanni l-a caracterizat pe Jador de la Survivor România

Zanni este genul de persoană care spune lucrurilor pe nume și nu se ferește să vorbească deschis despre oamenii din jur. Cântărețull-a luat în vizor pe Jador, căruia i-a pus din prima o etichetă.

ADVERTISEMENT

„Ignoranță, limitat (neșcolit), gălăgios. E isteț, are ceva de spus… dar, în mare parte, tot ce zicea nu bătea nicăieri. Nu are prea multă școală.

Poți să ai multe diplome, dacă nu le-ai și asimilat, degeaba. Când am intrat în competiție, m-a făcut să-i pun din prima o etichetă”, a spus Zanni despre Jador în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Câștigătorul de la Survivor România a semnat un contract cu postul din Pache Protopopescu, unde va lucra la emisiunea care i-a adus premiul cel mare. Artistul va munci pe partea de online.

ADVERTISEMENT
Tags: