ADVERTISEMENT
Life

Jador revine la Puterea Dragostei. Vestea pe care fanii o așteptau a fost făcută

Autor: Andreea Stanaringa | 28.10.2020 | 08:48
Jador revine la Puterea Dragostei. Vestea pe care fanii o așteptau a fost făcută
Jador revine la Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram.

Jador le-a făcut fanilor o adevărată surpriză. După ce a participat la primul sezon “Puterea Dragostei”, cântărețul revine pe platourile emisiunii.

ADVERTISEMENT

Participarea la show-ul matrimonial l-a făcut celebru și i-a adus sute de mii de fani, așa cum relatează wowbiz.ro. Jador s-a dedicat muzicii și acum este printre cei mai iubiți artiști ai momentului.

Cântărețul  și-a surprins fanii și a declarat că vrea să revină în cel de-al treilea sezon și că deja este interesat de o concurentă.

ADVERTISEMENT

Jador revine la Puterea Dragostei

Jador se bucură de un succes răsunător în industria muzicală. În afară de talentul care l-a ajutat să urce în topuri, manelistul se bucură de un aspect fizic plăcut și de multe fane care îl admiră.

Fanii acestuia au motive de bucurie. Cântărețul revine pe platourile show-ului care l-a făcut cunoscut și a pus deja ochii pe una dintre fete.

ADVERTISEMENT

Jador s-a dedicat complet carierei muzicale după ce a participat la “Puterea Dragostei”, însă acum își dorește să trăiască din nou această experiență din casa dragostei.

Recent, Găbiță de la Craiova, prietenul său, a postat câteva clipuri pe InstaStory alături de Jador și amândoi și-au exprimat dorința de a participa la sezonul 3 al show-ului de pe Kanal D.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Găbiță de la Craiova a transmis următorul mesaj: “Puterea Dragostei, venim!”, pe contul de Instagram. Jador a confirmat particciparea și i-a răspuns prietenului său. “Adevărat, chiar vin săptămâna viitoare! Doamna Mihaela, așteaptă-mă! Și e încă o fată acolo, îmi place de ea!”, a fost mesajul artistului.

La prima sa participare în cadrul emisiunii, Jador nu a fost atât de norocos în dragoste. Nici relațiile cu Simina și Ella nu au mers foarte bine, așa că artistul speră să-și găsească dragostea cu ajutorul emisiunii.

ADVERTISEMENT

După cum a declarat recent pentru WOWbiz.ro, artistul nu exclude varianta de a reveni la emisiunea prezentată de către Cristina Mihaela Dorobanțu.

“Nu aș refuza să intru din nou în show, pentru mine, a fost o rampă de lansare și nu am să uit niciodată acest lucru. Puterea dragostei m-a ajutat să devin artistul de azi, fără această emisiune, mi-ar fi fost foarte greu”, a declarat artistul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Jador nu are noroc în dragoste

Recent, Jador a avut parte de o mare decepție în viața sentimentală. Manelistul a fost părăsit de iubită și a declarat pentru “Antena Stars” că urmează să-i dedice o melodie.

Deși are o carieră de succes și aspectul fizic îl ajută să aibă multe admiratoare, Jador este o persoană sensibilă și suferă atunci când se desparte de iubită.

De asemenea, cântărețul a menționat că s-a despărțit definitiv de fosta iubită, după o serie de împăcări și separări, dar încă suferă din această cauză.

“Am fost cu o fată, după care ne-am despărțit și ne-am împăcat de mai multe ori și acum ne-am despărțit de tot. Nu știu de ce m-a părăsit. Gelozii, de astea. Am fost acum câțiva ani cu ea, dar încă o iubesc și probabil o voi mai iubi”, a declart acesta.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!