Life

Jador revine la Survivor România după accidentul suferit recent. Tensiuni în echipa Faimoșilor

17.03.2021 | 09:24
Jador revine la Survivor Romania dupa accidentul suferit recent Tensiuni in echipa Faimosilor
Scandal la Survivor România. Fanii au luat foc după ultimele faze ale lui Jador: "Mergi acasă, circarule". Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador revine la „Survivor România” după accidentul nefericit de acum două săptămâni, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. În ediția de joi, 18 martie, tensiunie dintre Elena Marin și Zanni continuă, iar cei doi își fac acuzații grave. 

Jador revine cu forțe proaspete pentru a lipta alături de coechipierii lui, iar lipsa lui s-a simțit destul de mult în episoadele de săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

Faimoșii și Războinicii se vor lupta în jocul pentru recompensă, iar competiția va fi una strânsă, ca de fiecare dată, mai ale că este vorba despre un premiu ce constă în mâncare.

Jador revine la Survivor RomJador revine la Survivor România după accidentul suferit recentânia

Susținătorii lui Jador vor avea parte de o mare surpriză în următoarea ediție a reality show-ului de la Kanal D, pentru că Faimosul se simte mai vine și se va întoarce în echipa lui după accidentarea la picior suferită recent. 

ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii „Survivor România” face anunțul pe care toți fanii îl așteptau, și anume că artistul este gata să revină pe traseu după o pauză de odihnă și îngrijiri medicale: „Jador revine pe banca Faimoșilor!”, este anunțul lui Daniel Pavel.

Nu se știe dacă artistul va juca pe traseu alături de colegi sau dacă va sta jos, însă telespectatorii vor putea urmări noul episod joi seara, de la ora 20:00, pe Kanal D.

ADVERTISEMENT

Zanni și Elena Marin nu încetează cu replicile acide unul la adresa celuilalt

Zanni și Elena Marin nu au terminat cu certurile și cu vorbele acide și continuă să se insulte unul pe celălalt. „Elena:  În momentul în care vorbesc cu ei, nu reușesc sub nicio formă să mă înțeleg. Întotdeauna e cuvântul meu contra cuvântului lor/ Zanni: La consiliu plângi, faci așa… (n.r. își împreunează mâinile)

Elena: Ok. E părerea ta că sunt falsă, că sunt urâtă, că sunt bătrână, că miros a naftalină/ Zanni: Femeia asta e pe bune?/ Elena: M-am săturat, nu mai pot!”, sunt replicile celor doi Faimoși.

ADVERTISEMENT
Elena Marin, Zanni, Survivor România
Zanni și Elena Marin se ceartă în continuare. Sursa foto: captură YouTube/ Colaj: Fanatik

Tensiunile din echipa Războinicilor și-au pus amprenta asupra lui Sindy, care a avut un vis ciudat legat de Albert Oprea. Potrivit spuselor tinerei, acesta a fost aruncat într-un foc de tabără de către colegii lui.

„Prima dată l-am visat pe Albert, eram cu toții la o petrecere, s-a făcut un foc mare de tabară și el niște persoane l-au luat și l-au aruncat în sus, după au vrut să îl arunce în foc”, a declarat Sindy.

ADVERTISEMENT