Life

Jador, revoltat după ce i-a fost anulat un concert. Replica managerului: „Ne acuză fără să fie adevărat”

Jador este revoltat după ce i-a fost anulat un concert. Organizatorul evenimentului respectiv îl acuză pe artist că minte și susține că a plătit un avans de 1000 de euro.
26.05.2022 | 05:20
Jador revoltat dupa ce ia fost anulat un concert Replica managerului Ne acuza fara sa fie adevarat
Jador, revoltat după ce i-a fost anulat un concert. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT
26-05-2022
14:15

Replica managerului după ce Jador a acuzat că nu l-a plătit

Managerul de la sala de evenimente din Arad a reacționat după ce Jador a acuzat că nu a fost plătit și i s-a anulat concertul.

Vlad, managerul localului, spune că i-a plătit pe Jador și formația lui cu banii cash. 1.000 de euro i-ar fi dat acesta drept avans, dar fără un contract semnat.

Dar, atunci când a aflat că vor fi doar 130 de persoane prezente – deși se așteptau la 400 – formația lui Jador nu ar mai fi vrut să mai cânte.

Drept urmare, oamenii care îl așteaptau în sală pe Jador nu au mai avut parte de venirea artistului.

Am tot așteptat și contractul și factură. Nu am primit nici în ziua de astăzi. Am vrut să anulăm noi evenimentul. Să vă spun sincer, de șapte ani am avut evenimente, niciodată nu am avut o cerere așa de mică de bilete. S-au strâns 130 de oameni.

Discuția a fost să îi plătim o parte. Oricum se acceptă dedicații și făcea peste onorariu. Avem o experiență și un nume în Arad, nici imaginea nu ne-o pătați.

Dar faptul că ne acuză fără să fie adevărat… Nu am vrea să mergem mai mult în media decât să dăm o replică”, a spus managerul, la Acces direct. 

Jador susține că organizatorul unui concert la care urma să cânte nu l-a mai vrut și nici nu i-a dat bani. Manelistul este revoltat după această întâmplare.

Jador este revoltat după ce i-a fost anulat un concert

Interpretul de manele a făcut și probele, a stat ore întregi pentru a se pregăti de concert. El și formația lui au aflat pe ultima sută de metri că nu vor mai cânta.

ADVERTISEMENT

Mai mult, organizatorul nu le-a dat banii. Cântărețul a plătit singur drumul și cazarea, iar cel care l-a chemat la concert a anulat totul.

Fostul concurent de la Survivor România 2021 îl acuză pe organizator că a spus minciuni despre el pentru a le explica oamenilor absența sa de la concertul respectiv.

ADVERTISEMENT

“Am fost la probe, am stat 3-4 ore să montez tot ce era acolo și după aceea, omul nu a mai vrut să ne dea banii. (…)

Mai există și oameni de genul ăsta, nici măcar hotelul nu mi l-a plătit. (…) le-a spus oamenilor ceva urât, că am făcut eu o chestie urâtă și de asta nu mai vin. (…)

ADVERTISEMENT

Am primit mesaje foarte revoltate de la ei. Eu am vrut să vin … am stat acolo la probe, n-aveți idee cât. mai sunt și oameni necalitativi”, a declarat Jador la Antena Stars, notează spynews.ro.

Jador, interzis pe scena Filarmonicii din Timișoara

Această întâmplare vine după ce concertul lui Jador a fost interzis la Filarmonica din Timișoara. Manelistul ar fi urmat să urce pe scenă alături de Aza.

ADVERTISEMENT

Artistul a fost deranjat de faptul că autoritățile nu i-au permis să-și susțină concertul, invocând motivul genului muzical.

După ce a fost interzis, Jador a declarat că este dispus să-și finanțeze concertul din banii săi dacă autoritățile locale nu îl vor lăsa să urce pe scenă.

Anunțul a venit după ce a primit mai multe mesaje de la locuitorii Timișoarei. Acesta a avut o discuție acidă cu primarul orașului de pe Bega.

ADVERTISEMENT
Tags: