ADVERTISEMENT
Life

Jador s-a făcut de tot râsul! N-a putut să cânte ”La mulți ani” și a falsat îngrozitor

Autor: Cerasela Stafie | 23.09.2020 | 11:51
Jador s-a făcut de tot râsul! N-a putut să cânte ”La mulți ani” și a falsat îngrozitor
Jador, în lacrimi. Cântărețul a trecut prin cliple grele. Ce a pățit. Sursa foto: Instagram.

Jador este unul dintre maneliștii momentului în România. El s-a lansat în lumea mondenă după participarea la „Puterea Dragostei”, unde a câștigat simpatia publicului prin poveștile amoroase neobișnuite. Ulterior, artistul a atins culmile succesului datorită muzicii sale, ajungând în topuri pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Puțină lume l-a auzit pe Jador cântând live. Un filmuleț recent apărut pe TikTok îl arată pe manelist încercând să cânte banalul „la mulți ani!” în cadrul unei petreceri. El s-a făcut de râs în fața celor prezenți, dar și a internauților care au apucat să vizioneze filmarea, falsând îngrozitor, scrie cancan.ro.

Artistul este urcat pe o masă și atrage priviri nedumerite de la cei din jur când nu reușește să țină linia melodică a cântecului pe care îl recita. Puteți vedea aici momentul destul de penibil al manelistului.

ADVERTISEMENT

Jador primește tot mai multe critici și ironii în ultima vreme

Deși în plan profesional, manelistul, chiar dacă muzica live nu pare a fi un punct forte, se află pe culmile succesului, primește din ce în ce mai multe critici și ironii.

Un episod al emisiunii IUmor a adus în prim plan o serie de glume pe seama originii artistului, iar, ulterior, acesta a avut parte de niște cuvinte destul de dure din partea fostei soții a unui om cu care a colaborat în trecut, Desanto.

ADVERTISEMENT

„E un om iubit de Dumnezeu, dar a devenit un om foarte rău, un om fără scrupule, un om care calcă pe alți oameni pentru bunăstarea lui”, a spus femeia, conform wowbiz.ro. Ea a mai adăugat că succesul și faima l-au transformat pe cântăreț.

Răspunsul lui Jador a venit prompt și, deși admiratorii lui se așteptau să fie unul dur la adresa fostului prieten Desanto, a venit destul de emancipat, într-un mesaj subtil pe Instastory.

ADVERTISEMENT

„Le mulțumesc celor care au crezut în mine când eram doar un simplu om! Azi, cu ajutorul lui Dumnezeu, sunt un om iubit de atâta lume, însă este nepregătit pentru oamenii răi. Am încercat să rezolv fiecare problemă pe care alții au avut-o cu mine prin bun simț și prin evitarea oricărui scandal care mi-ar putea afeca munca.

Eu știu să cânt, iubesc să cânt și voi merge pe acest drum pentru că indiferent câtă lume este de acord și pune piedici în calea mea…Cineva de Sus a făcut deja acest plan pentru mine! Vă mulțumesc pentru mesajele frumoase și pentru cele mai puțin frumoase! Toate astea îmi întăresc și mai mult dorința de a munci și de a oferi surprize frumoase!”, a scris artistul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!