Life

Jador s-a trezit cu mașina vandalizată. Cine i-a pus gând rău artistului: “Vă distrug!”

10.11.2020 | 23:50
Jador sa trezit cu masina vandalizata Cine ia pus gand rau artistului Va distrug
ADVERTISEMENT

Jador a avut un șoc după ce și-a găsit mașina de lux vandalizată. După ce a aflat cine i-a distrus automobilul, artistul nu s-a mai putut abține și a izbucnit, reacțiile sale fiind incontrolabile.

Fiind unul dintre cei mai în vogă artiști din România la momentul actual, Jador se bucură de mult succes, iar veniturile sale sunt pe măsura muncii depuse, motiv pentru care cântărețul se răsfață cu mașini de lux și cu multe cadouri scumpe.

ADVERTISEMENT

Recent, Jador s-a trezit cu bolidul de lux făcut cu ou și cu făină, semn că cineva i-a pus gând rău. Când și-a văzut mașina vandalizată în parcare, interpretul de manele nu și-a mai putut stăpânii reacțiile.

Jador s-a trezit cu mașina vandalizată. Cine i-a pus gând rău artistului: “Vă distrug!”

În cadrul emisiunii de pe Antena Stars care îi poartă numele, Jador s-a confruntat cu momente dificile după ce și-a văzut mașina vandalizată. În timp ce prepara masa pentru prietenii săi, artistului i se pregătea o surpriză.

ADVERTISEMENT

Se pare că prietenii îndrăgitului manelist au vrut să îi facă o farsă acestuia și i-au cosmetizat bolidul. Însă, din păcate pentru ei, solistul a bănuit că i se pregătește ceva, iar cei doi prieteni s-au dat de gol.

”Aoleu, de când voiam să scriu pe mașina asta. Să scriu ”fraier sau neața”?”, a spus unul dintre prietenii artistului.

ADVERTISEMENT

”Vă dați seama că m-am prins că râdeți pe la spatele meu. Mă jur, că dacă ați făcut vreo glumă proastă că vă distrug”, a spus artistul, înainte de a-și vedea autoturismul.

Cu toate acestea, Jador a rămas șocat după ce și-a văzut mașina distrusă, neimaginându-și o astfel de farsă. Nervos, artistul și-a amenințat prietenii că se va răzbuna și că nu lasă polițe neplătite.

ADVERTISEMENT

”Aoleu, voi nu vă dați seama că vă distrug! Eram sigur că faceți voi ceva prost, o să vă iau toate gagicile, vă trimit poze cu ele. Ce glume proaste aveți! Mi-ați pus și ouă…Aveți bani să faceți de astea, doamne. Mă duc și vă devastez casa. Acum să mergeți la sala pe jos, sunteți pietoni”, a spus Jador în timp își stropea prietenii cu apă.

Ulterior, Robert, unul dintre prietenii artistului, a precizat că farsa lor a fost mai degrabă o pedeapsă, de vreme ce Jador nu se comportă așa cum ar trebui cu prietenii săi.

”Vrem să-ți atragem atenția că te comporți urât cu prietenii tăi”, a spus Robert, dorind să-și atenționeze prietenul.

ADVERTISEMENT
Tags: