Life

Jador s-ar putea întoarce la Puterea dragostei, dar nu pentru concurente, ci pentru prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu

30.07.2020 | 16:07
Jador sar putea intoarce la Puterea dragostei dar nu pentru concurente ci pentru prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobantu
Jador este atras de prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador ar fi dispus să revină în show-ul Puterea dragostei, însă nu pentru vreuna dintre concurente, ci chiar pentru prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu.

Jador ar intra la Puterea dragostei, dar pentru Cristina Mihaela Dorobanțu

Manelistul care a devenit cunoscut datorită reality-show-ului de la Kanal D a mărturisit că nu va uita niciodată că emisiunea a fost o rampă de lansare pentru el și nu ar spune nu repetării experienței, asta dacă producătorii vor mai dori să mizeze pe persoana lui.

ADVERTISEMENT

Artistul a vorbit și despre ceea ce s-a întâmplat între el și Simina, despre care a spus că a iubit-o cu adevărat, în ciuda răutăților pe care le-a primit și a neîncrederii în sentimentele sale.

„M-aș mai duce la Puterea dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare, este foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a imtra în emisiune, la Istanbul”, a declarat Jador pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ce a spus despre relația cu Ella

Jador a lămurit o dată pentru totdeauna ce s-a întâmplat între el și cealaltă fostă concurentă, Ella. Se pare că reproșurile constante care au venit din partea amândurora, dar mai ales din partea ei, au dus la sfârșitul relației.

„Am iubit-o pe Simina, însă nu a fost să fie sentimente până la capăt. Totuși, nu regret nimic, din ce am simțit pentru ea, s-au născut o serie de melodii care au avut mare succes la public!

ADVERTISEMENT

În ceea ce o privește pe Ella, aici, situația a fost mai complicată., o legătură cu suișuri și coborâșuri, cu multe reproșuri și neîncredere. Din acest motiv, poate nu am rămas împreună, dar viața merge mai departe!”, a mai comentat manelistul.

Despre actualele concurente, Jador nu a spus nimic, rezumându-se doar la sezonul în care a participat și la a-și arăta admirația față de noua prezentatoare a emisiunii.

ADVERTISEMENT