Life

Jador și-a băgat mama în necaz, după ce i-a oferit bani falși. Femeia a ajuns la Poliție: „Nu e interlop”

Jador i-a dat mamei lui bani falși, iar acum femeia a dat declarații la Poliție. Cum a ajuns solistul în posesia acestora și trebuie să facă?
17.05.2023 | 12:01
Jador sia bagat mama in necaz dupa ce ia oferit bani falsi Femeia a ajuns la Politie Nu e interlop
Mama lui Jador a ajuns la Poliție după ce artistul i-a dat bani falși. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador are mari probleme după ce a primit falși la un eveniment. Artistul i-a dat mamei lui pentru a-i folosi, iar femeia a ajuns la Poliție. Artistul a povestit totul și a spus ce urmează să se întâmple cu el în următoarea perioadă.

Jador a băgat-o pe mama lui în probleme după ce i-a dus acasă bani falși

Ghinioanele se țin lanț de Jador în ultima perioadă. A produs o mulțime de bani împreună cu Andreea Bălan, deci are succes în plan profesional, dar lucrurile nu sunt chiar atât de roz. A fost ridicat de jandarmi după un concert, iar acum are și alte probleme cu legea.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Jador a primit la un eveniment bani falși și pentru că nu a știut acest lucru, i-a oferit mamei sale, pentru a se folosi de ei.  Femeia a mers la bancă, pentru a-i schimba, iar situația a degenerat cum nu s-ar fi așteptat vreodată.

La fața locului au ajuns imediat Jandarmii, iar mama artistului a trebuit să dea explicații și să clarifice situația. Cântărețul a mărturisit că speră ca mama sa nu mai ajungă la Poliție, pentru că nu vrea să fie deranjată de astfel de situații.

ADVERTISEMENT

Cât despre el, chiar dacă în zilele următoare trebuie să meargă în fața autorităților pentru a da declarații, nu se teme. Jador a afirmat că el doar a primit bani falși, nu i-a produs, astfel că nu avea de unde să știe.

„I-am dat bani mamei mele, s-a dus să îi schimbe și au luat-o jandarmii și poliția. Miercuri trebuie să merg să dau declarații că mama nu e interlop”, a declarat Jador la Xtra Night Show, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Jador, pus la zid de colegii de breaslă

Jador a fost pus la zid și de Roxana Dobrițoiu, nepoata lui Adi de la Vâlcea, după ce a jignit un spectator de la un spectacol. Acesta îl deranja și, la un moment dat, s-a oprit din cântat și l-a numit „handicapat”.

Filmarea a devenit virală în mediul online, iar colegii de breaslă nu au rămas fără reacție. „Mi s-a părut un pic deplasat cum s-a comportat cu publicul. Indiferent de situaţie, un artist nu ar trebui să facă aşa. Poate o fi fost într-un moment de euforie. În momentul în care faci un gest trebuie să ţi-l asumi.

ADVERTISEMENT

În momentul în care bei exprimi ce eşti tu cu adevărat. Chiar dacă te deranjează cineva din public, nu mi se pare normal să îi spui aşa. A spus că a venit de la Bucureşti ca să-l distreze pe el”, a declarat nepoata lui Adi de la Vâlcea, în exclusivitate pentru FANATIK.  

ADVERTISEMENT
Tags: