Life

Jador și-a îndeplinit cel mai mare vis. Și-a cumpărat o casă, iar acum lucrările sunt în toi. Primele imagini din apartamentul artistului

Jador a mers să vadă în ce stadiu sunt lucrările la noul său apartament și le-a arătat și fanilor câteva imagini.
06.11.2021 | 14:57
Jador sia indeplinit cel mai mare vis Sia cumparat o casa iar acum lucrarile sunt in toi Primele imagini din apartamentul artistului
Jador și-a îndeplinit cel mai mare vis. Și-a cumpărat o casă, iar acum lucrările sunt în toi. Primele imagini din apartamentul artistului
ADVERTISEMENT

Jador a visat de când era copil să aibă propria sa casă. Și-a realizat cel mai mare vis în urmă cu aproape trei luni.

Și-a achiziționat un penthouse, pe care a plătit aproximativ 300.000 de euro. A ținut ca acesta să fie decorat după gustul său, așa că lucrările sunt în toi.

ADVERTISEMENT

Jador a făcut o vizită să vadă cum se descurcă echipa de muncitori și a postat mai multe imagini pentru fanii săi.

Jador și-a îndeplinit cel mai mare vis. Și-a cumpărat o casă, iar acum lucrările sunt în toi

În urmă cu câteva luni, Jador anunța că și-a îndeplinit cel mai mare vis. A reușit să adune bani și să-și cumpere o casă. A scos din buzunar o sumă frumoasă, aproape 300.000 de euro pentru a-și lua un penthouse, și foarte curând se va muta.

ADVERTISEMENT

Acum, tot ce mai are de făcut este să-și amenajeze locuința după gustul său, așa că lucrările sunt în toi. De curând, artistul a mers să vadă cum merge treaba și a împărtășit totul cu fanii săi.

“Am venit pentru prima dată la mine în casă. Așa o să se vadă de pe balcon. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-am îndeplinit un vis”, le-a spus artistul fericit fanilor săi într-un filmuleț pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Jador povestea în urmă cu ceva timp că a muncit foarte mult pentru  a-și putea realiza visul din copilărie.

Jador, surprins cu o blondă la Dubai

Jador a fost surprins de curând în compania unei blonde. Nu se știe totuși clar ce relație este între cei doi, aceștia fiind în compania altor artiști aflați la Dubai pentru o prezentare.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică de petrecere nu prea vorbește despre viața sa amoroasă, dar a lăsat să se înțeleagă faptul că relația cu Georgiana nu s-ar fi încheiat. 

Jador nu a explicat foarte clar dacă sunt sau nu despărțiți, afirmând că nici măcar el nu știe exact. Ceea ce știe însă, este faptul că o iubește foarte mult pe Georgiana și nu ar putea să stea pentru mult timp departe de ea.

Acesta recunoștea că doar ea îl poate face cel mai fericit bărbat, dar și cel mai nefericit.

ADVERTISEMENT
Tags: