Life

Jador și Alex Velea au dat lovitura în muzică! „Arde-mă, baby” rupe Youtube-ul în două – Video

21.05.2020 | 16:03
Jador si Alex Velea au dat lovitura in muzica Ardema baby rupe Youtubeul in doua  Video
Jador și Alex Velea, în trending pe Youtube. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Așa cum ne-au ”amenințat” Jador și Alex Velea au scos melodia la care au lucrat de mai mult timp, „Arde-mă, baby”. Cei doi cântăreți au lansat videoclipul ieri, 20 mai, și în nici 24 de ore are deja aproape un milion de vizualizări.

Jador și Alex Velea ”înving pandemia Vulpița”

După succesul melodiei „Dau moda”, înregistrată de Jador în featuring cu Lino Golden, a venit rândul ca manelistul să colaboreze cu tatăl ”adoptiv” al lui Lino.

ADVERTISEMENT

Jador i-a ținut la curent pe fanii săi în tot acest timp, iar momentul în care clipul a avut premiera pe Youtube a fost celebrat cum se cuvinte de cei doi artiști, care pare să se fi împrietenit în ultima vreme.

„Arde-mă, baby” a ajuns pe locul 1 în trending-ul de pe Youtube, semn că Jador este noua cloșcă de aur din industria muzicală, de vreme ce ultimele sale colaborări muzicale au rupt topurile.

ADVERTISEMENT

Cum s-ar numi trupa formată de cei doi artiști

De altfel, fostul concurent de la Puterea dragostei pare de neoprit. După succesul melodiei lansate cu Lino Golden, acesta a scos o piesă cu bunul său prieten, Culiță Sterp, iar apogeul featuring-urilor sale l-a atins acum cu Alex Velea.

Melodia a fost primită cu urale de fanii ambilor artiști, iar comentariile au curs din primele secunde pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Legenda spune ca Velea & Jador înving pandemia Vulpița; Miroase a fum de grĂtar, miroase a parfum, miroase a hit-ul verii!; Ce diferență e între Jador și Velea! Cât de bine sună JADOR ♥️ , dar Velea e șmecher, știe unde să lovească, doar așa crește”, sunt câteva dintre comentariile de pe Youtube.

Au existat și câțiva răutăcioși care au spus, printre altele, că dacă Jador și Velea și-ar face o trupă s-ar numi JaLea. Unii au mai scris în comentarii că Velea tocmai a devenit un alt cocalar din muzica românească, amintind de o declarație făcută de Antonia în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT