ADVERTISEMENT
Life

Jador și Bianca Comănici, replici indecente, în direct: „Zici că suntem împreună”

Autor: Andreea Stanaringa | 08.05.2021 | 18:10
Jador și Bianca Comănici, replici indecente, în direct: „Zici că suntem împreună”
Jador și Bianca Comănici, replici indedente, în direct: „Zici că suntem împreună” Sursa foto: capturi YouTube

Jador și Bianca Comănici s-au revăzut în cadrul unei emisiuni, după mult timp, iar manelistul i-a făcut deja câteva remarci frumoasei brunete, în stilul lui caracteristic, după ce i-a văzut noile implanturi mamare. 

ADVERTISEMENT

Pe cei doi îi leagă o prietenie foarte strânsă, încă de când erau concurenți la Puterea Dragostei, acolo unde s-au și cunoscut. Bianca l-a susținut foarte mult pe Jador cât a fost la Survivor România, competiție pe care a părăsit-o din cauza unei accidentări nefericite.

În platoul unei emisiuni, cei doi au depănat amintiri, iar fostul Faimos a ținut, încă o dată, să le mulțumească tuturor pentru toată susținerea de care a avut parte în timp ce se afla în Republica Dominicană.

Jador și Bianca Comănici, replici indedente, în direct: „Zici că suntem împreună”

Jador nu s-a putut abține atunci când i-a văzut implanturile Biancăi Comănici, așa că și-a permis să facă o glumă cu ea, fiind prieteni foarte buni.

ADVERTISEMENT

„Așa fac eu când iau fete sexy în brațe (n.r. își ridică sprâncenele). Mamă, Comănici, zici că suntem împreună. Dacă era de aur (n.r. lănțișorul), mă combinam cu ea… Dădeam la amanet tot… Ea e de platină”, i-a spus Jador fostei concurente de a Puterea Dragostei, unde a paricipat și el, potrivit WOWbiz.ro.

Bianca Comănici l-a susținut fără încetare pe interpretul de manele, după cum s-a văzut și în mediul online. Bruneta s-a rugat pentru el atunci când s-a accidentat la picior și spera să-l vadă în finală.

Cum se simte Jador după participarea la Survivor România

Jador este fericit că poate mânca orice acum, însă problemele la picior încă nu s-au vindecat. În plus, cântărețul a rămas și fără un dinte, după cum a spus de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte bucuros că mi-am recăpătat viața.  Am încercat să mă tund singur, dar nu cred că e bine. Nu prea mi-a ieșit, frizerul o să mă certe. Mi s-a rupt un dinte, sunt cioroi, dar am scăpat de Survivor. În sfârșit mănânc ce vreau eu.

Piciorul meu… e rupt meniscul, niste ligamente întinse și alte chestii. Sunt vai de capul meu, fără dinte, în fine…Vă iubește tata Jador și vă mulțumește că l-ați susținut în competiție”, a mai spus Jador.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!