Life

Jador și Bogdan Mocanu au revenit la Puterea dragostei. Cei doi au pus ochii pe aceeași concurentă

17.11.2020 | 19:03
Jador si Bogdan Mocanu au revenit la Puterea dragostei Cei doi au pus ochii pe aceeasi concurenta
Jador și Bogdan Mocanu au revenit în casa Puterea dragostei. Cei doi au pus ochii pe aceeași concurentă. Despre cine este vorba. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador și Bogdan Mocanu s-au întors în Turcia, făcând furori în casa Puterea dragostei. În plus, o nouă concurentă a venit la emisiunea difuzată pe Kanal D și a stârnit deja controverse în rândul concurenților.

Spre surprinderea tuturor, Jador și Bogdan Mocanu au revenit în concursul Puterea dragostei și se pare că amândoi au pus ochii pe aceeași fată. Aya este concurenta care le-a stârnit interesul celor doi.

ADVERTISEMENT

Maria este noua concurentă din casa Puterea dragostei, care și-a făcut deja un inamic în competiție. Blondina a dansat cu Cristian Comănici, dar a avut discuții în contradictoriu cu Cristian Marinescu.

Jador și Bogdan Mocanu au revenit în casa Puterea dragostei. Cei doi au pus ochii pe aceeași concurentă. Despre cine este vorba

Ediția emisiunii Puterea dragostei de pe data de 16 noiembrie a fost plină de surprize. Bogdan Mocanu și Jador au revenit în Turcia și se pare că Aya a pus deja ochii pe câștigătorul primului sezon al competiției televizate.

ADVERTISEMENT

Conform spuselor Alexandrei, Aya îl place pe Bogdan, dar nu ar dori să afle Marinescu de acest lucru. Făcând o glumă, în stilul lui caracteristic, Jador a dezvăluit ca a venit cu prietenul său în Istanbul pentru că Bogdan este atras de Aya, în plus, fostul iubit al Andrei Volos a declarat că unul dintre el și Jador trebuie să rămână în competiție, iar celălalt se va întoarce într-o săptămână.

Mariana și Andrada au mărturisit că Aya a uitat complet de Marinescu în timp ce se conversa cu Bogdan, fostul concurent fiind cel pe care tânăra îl place cu adevărat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și noua concurentă, Maria, a stârnit deja controverse în emisiune. Se pare că blondina a avut discuții în contradictoriu cu Marinescu, acesta afirmând că tânăra este ,,cam tupeistă”. În plus, faptul că aceasta nu a dorit să cheme pe nimeni în camera roșie l-a enervat pe Cristian Marinescu, tânărul mărturisind că Maria se aseamănă cu alte concurente care s-au dovedit a fi false.

La sfârșitul ediției, Cristina Mihaela a avut o surpriză pentru Jador. Mariana, fosta concurentă a emisiunii, a intrat în direct pentru a mărturisi că îi este dor de Jador. De-a lungul timpului, Mariana a luptat pentru dragostea cântărețului și și-a declarat public sentimentele față de acesta.

ADVERTISEMENT