Life

Jador și Bogdan Mocanu, din nou în casa Puterea dragostei! Cine a făcut dezvăluirea

13.11.2020 | 15:51
Jador si Bogdan Mocanu din nou in casa Puterea dragostei Cine a facut dezvaluirea
Jador și Bogdan Mocanu, din nou la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador și Bogdan Mocanu s-au întors în casa Puterea dragostei! Chiar dacă foștii concurenți au fost în Istanbul doar în vizită, vestea este cu siguranță una extrem de plăcută pentru fanii lor și ai emisiunii!

Dezvăluirea a fost făcută de celebrele vloggerițe Reea și Tina, cele care oferă cele mai tari informații din culisele emisiunii de la Kanal D, înainte să fie difuzate pe post anumite secvențe.

ADVERTISEMENT

„Bogdan Mocanu și Jador s-au întors în casa Puterea dragostei! Acum putem să ne luăm repede niște bilete de avion să mergem în Istanbul. Mi se pare foarte amuzant cum au ajuns ei în emisiune. Vă spunem ce au făcut, cu cine au dansat”, este anunțul făcut de cele două youtuberițe.

Jador și Bogdan Mocanu, din nou la Puterea dragostei, dar în vizită

Tina și Reea au vorbit și despre recentul conflict dintre Andra Volos și Bogdan Mocanu și sunt convinse că ultima lor ceartă este doar una din multele pe care le-au avut. Tina este foarte sigură că Andra încă îl iubește pe Mocanu.

ADVERTISEMENT

„Când Bogdan era la Puterea dragostei, Andra a avut grijă de motanul său. Andra între timp a plecat de acolo, a luat tot felul de chestii, hârtie igienică, spray-uri. Mie mi s-a părut amuzantă farsa Andrei, nu trebuie să te superi, Bogdan”, a spus Tina pe vlog.

Aya, înnebunită după Marinescu

Fetele au dezvăluit că Jador și Bogdan nu au stat foarte mult în Turcia pentru că nu a vrut Mocanu: „Asta arată că Jador a filmat reality-show-ul de la Antena Stars undeva în vară, căci nu mai are nicio treabă cu postul, deci nu e exclus să îl vedem iar la Kanal D”.

ADVERTISEMENT

Totodată, vloggerițele au mai lansat o bombă pe piață în vlogul realizat în urmă cu câteva ore. Se pare că Aya, cea care a părăsit competiția recent, este îndrăgostită nebunește de Marinescu, deși în casă a vrut să păstreze aparențele, având în vedere că a tatonat terenul cu Nicos.