Life

Jador și Culiță Sterp, cadou de sărbători pentru români, alături de Costi Ioniță. Colinde excepționale create de artiști

16.12.2020 | 10:49
Jador si Culita Sterp cadou de sarbatori pentru romani alaturi de Costi Ionita Colinde exceptionale create de artisti
Jador și Culiță Sterp, cadou de sărbători pentru români, alături de Costi Ioniță. Colinde excepționale create de artiști. Sursa foto: Captură video YouTube/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Costi Ioniță le-a pregătit românilor un cadou de sărbători în colaborare cu Jador și Culiță Sterp, dar și cu alți artiști. Este vorba despre un colaj de colinde excepționale care să fie ascultate cu ocazia Crăciunului. 

Alți artiști care au colaborat la acest proiect sunt Mihai Trăistariu, Ioana Ignat, Minodora, Adrianna și Melvy. Aceștia au ales să cânte ceva inedit de sărbători, altceva decât genurile muzicale pe care le interpretează de obicei.

ADVERTISEMENT

Colindele deja au ajuns în trending pe YouTube  și sunt într-o continuă ascensiune, mai ales că este perioada potrivită pentru a le asculta, din moment ce sărbătorile de iarnă sunt atât de aproape.

Jador și Culiță Sterp, cadou de sărbători pentru români, alături de Costi Ioniță. Colinde excepționale create de artiști

Ca de fiecare dată, Costi Ioniță îi surprinde pe români cu un nou proect, mai exact o colecție de colinde în colaborare cu mai mulți artiști din România. Jador și Culiță Sterp fac parte și ei din acest proiect și au cântat ceva diferit de genul lor de bază, manelele și muzica de petrecere.

ADVERTISEMENT

Jador se află deja în primele locuri în trending și interăretează un colind format din două părți, „Lumina dulce” și „Într-o iesle înfășat”. Videoclipul a strâns deja peste 1 milion de vizualizări în câteva zile, iar fanii au lăsat mii de comentarii de laudă la adresa manelistului.

Unii l-au îndemnat pe cântăreț să colaboreze cu Ioana Ignat la o altă melodie întrucât vocile lor s-ar potrivi, iar alții au declarat că melodia i-a atins foarte mult: „Ar fi belea o colaborare între Jador și Ioana Ignat,inainte de a pleca din țara.Like sa vadă Jador”, „A cântat melodia din suflet ! Cred ca ne atinge pe toți. Bravo Jador”. 

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a colaborat cu Mihai Trăistariu și Alexandra Andrei pentru colindul „Dă-ne, Doamne”, iar vocile lor se îmbină spectaculos. Minodora a cântat cu Marco melodia „Dum, Dum”, iar fanii o pot vedea pe artistă într-o cu totul altă ipostază, cântând o melodie lentă și emoționantă de Crăciun.

Ioana Ignat, Alexandra și Melvy, interpretare de excepție

Ioana Ignat a cântat singură colindul „Lui, Domnului” într-un decor de iarnă de poveste. Artista este de nerecunoscut datorită machiajului care îi pune în evidență trăsăturile fine.

ADVERTISEMENT

Adrianna și Melvy au cântat împreună cu Cristina Popa și Bia melodia „Colinde vechi, colinde noi” , iar vocile lor s-au potrivit perfect, după cum au remarcat și fanii. Costi Ioniță a fost lăudat pentru această colaborare, iar fanii sunt de părere că revenirea lui în industria muzicală este senzațională, mai ales că pregătește astfel de melodii.

Cele două colinde ale lui Jador au fost postate separat, iar restul artiștilor au făcut un colaj de patru colinde, care a strâns peste 400.000 de vizualizări.

Costi Ioniță a ținut să le mulțumească fanilor pentru că au ascultat colindele într-un număr atât de mare și a posat pe contul său de Instagram un mesaj pentru aceștia.

„6 colinde minunate și speciale în interpretarea unor artiști extraordinari.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care au făcut ca acest proiect să devină realitate @alinamanolacheinsta @alexceausu @catmusicromania etc

Mă bucură nespus de mult reacția frumoasa a Românilor și României din ei la auzul acestor minunate colinde. Încă din prima zi, toate aceste superbe colinde noi, create în aceasta perioadă interesantă pt Omenire, să fie în Trending , adică în preferințele oamenilor.
Aceste colinde sunt un dar, din partea noastră , a creatorilor și celor care au contribuit la realizarea lor, pentru toți oamenii, întru alinarea sufletelor 🙏😇, a scris Costi Ioniță pe contul de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de COSTI (@costiofficial)

Așa cum era de așteptat, Costi Ioniță a primit numeroase aprecieri și comentarii pozitive legate de proiectul său și interpretarea artiștilor.

ADVERTISEMENT