ADVERTISEMENT
Life

Jador și Georgiana, din nou un cuplu. Fostul concurent de la Survivor România s-a împăcat cu fosta iubită

Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, și fosta iubită, Georgiana Elisei, au mai dat o șansă poveștii lor de iubire. Cei doi se cunosc de ani buni.
Autor: Alexa Serdan | 24.05.2021 | 07:55
Jador și Georgiana, din nou un cuplu. Fostul concurent de la Survivor România s-a împăcat cu fosta iubită
Jador și Georgiana, din nou un cuplu. Fostul concurent de la Survivor România s-a împăcat cu fosta iubită. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik

Fostul concurent de la Survivor România a fost surprins în compania fostei partenere de viață în urmă cu foarte puțin timp, când a dat curs unei întâlniri cu Roxana Nemeș și Cătălin Moroșanu, alături de care a luptat în competiția sportivă de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere a încercat să se ascundă de ochii curioșilor, dar a fost văzut în compania fostei iubite duminică, 23 mai, pe Lacul Snagov. Potrivit wowbiz.ro, Jador și Georgiana Elisei s-au comportat ca un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

Jador și Georgiana Elisei, din nou împreună. Au mai dat o șansă relației

Jador s-a bucurat de timpul petrecut alături de tânăra care l-a cucerit în urmă cu ani buni. Artistul nu o poate da uitării pe frumoasa șatenă și a încercat de multe ori să-i reintre în grații, după eliminarea de la Survivor România fiind ușor dezamăgit.

Iată că acum manelistul și fosta sa parteneră de viață au revenit la gânduri mai bune. Fostul participant de la Puterea Dragostei a făcut în așa fel încât fosta s-a devină din nou actuala iubită, mărturisind recent că doar cu ea va ajunge la altar.

ADVERTISEMENT

„Neagra este fata pe care am cunoscut-o în timpul facultății, am stat ceva timp cu ea. Și m-a cunoscut ca Ionuț, care era casier, și nu ca Jador, care are bani în buzunar și poate să mănânce ce vrea el.

Femeia are tot respectul meu, am spus mereu de ea și o să mai spun. Mi-aș dori din suflet să mă aștepte cât am de muncit. E româncă, îi spun neagra că pare ca țiganca”, spunea în urmă cu ceva vreme Jador.

Povestea de dragoste dintre cântăreț și Georgiana Elisei pare să nu aibă sfârșit, tânăra revenind de fiecare dată în brațele artistului. Dragostea lor este una cu năbădăi, dacă este să ne luăm după nenumăratele separări dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Ei s-au despărțit pentru prima oară în anul 2016, după care Jador a intrat în casa Puterea Dragostei de la Kanal D. Nici relația cu Ella nu l-a făcut să o uite pe cea care i-a intrat la inimă, semn că manelistul este îndrăgostit lulea de ea.

Jador o iubește pe Georgiana pentru că ea-l cunoaște încă din perioada în care era un simplu băiat, nu persoana publică din momentul de față. Un alt motiv ar fi și faptul că au trecut prin multe lucruri împreună în toți acești ani.

ADVERTISEMENT

Jador și Georgiana Elisei se pregătesc de nuntă? Manelistul este foarte fericit

Acum nu mai lipsește decât un lucru: nunta. Cântărețul de muzică de petrecere ar putea ajunge în fața altarului curând, după spusele unei foste concurente de la Puterea Dragostei, cu care artistul a rămas în relații bune.

„Eu am vrut să mă duc pentru Jador inițial (n.r. la Puterea Dragostei). Eu cu Jador am vorbit de câteva ori, chiar aseară am vorbit cu el, l-am felicitat pentru ce a făcut la Survivor. Dintotdeauna ne-am susținut.

ADVERTISEMENT

După ce a fost în casă am vorbit cu el. El e cu altceva în cap. Mi-a zis că este cu Georgiana, că se însoară. S-a împăcat cu ea, este un om serios, iubește femeia cu care a început el când nu era Jador”, declara Seya în urmă cu câteva luni, scrie bzi.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!